• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2014г.

Започната от mrcastle, 03, Януари, 2014, 12:50:23 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vaseto_lego

Цитат на: vladoniki - 18, Март, 2014, 11:23:58 AM
71006... След дълго чакане... - една от последни 3 бройки в единия от магазините Лего Стор във Виена.  :P

А ще излиза ли в България?

wwjj

Симеон Трифонов

alex

Реално не е. И в бохоби също не е. Това е същото все едно да си го поръчаш от обща поръчка. Чакаш месец, плащаш доставка и пак е на страхотна цена при положение, че в бриклинк започват вече от 200 и малко :/
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

hooky

Цитат на: alex - 09, Май, 2014, 11:05:08 AM
Реално не е. И в бохоби също не е. Това е същото все едно да си го поръчаш от обща поръчка. Чакаш месец, плащаш доставка и пак е на страхотна цена при положение, че в бриклинк започват вече от 200 и малко :/

Абе не е точно така, защото 200 струва в САЩ, а до тук ще си стане пак солено с доставка, мито и ддс. В Европа цените почват от около 380 лв., но като добавиш таксата пейпал и доставка, пак си идва към 500. :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

vladoniki

Цитат на: hooky - 09, Май, 2014, 07:56:22 PM
Абе не е точно така, защото 200 струва в САЩ, а до тук ще си стане пак солено с доставка, мито и ддс. В Европа цените почват от около 380 лв., но като добавиш таксата пейпал и доставка, пак си идва към 500. :)

Отдавна не бях гледал цената му. Съгласен съм. А и във всички случаи остава чакането за доставка, независимо от къде поръчваш. Мисля, че ще се появи и в Комсед, но цената надали ще е по-добра.

mrcastle

Слyчайна фигyра и голям късмет! 8)

vasilam

По-добре късно отколкото никога. Още една сбъдната мечта - емблематичният 8110

goguma

Честита да ти е придобивката, адаш, страхотен е камионът    ;)

И аз с малко дреболии се сдобих в последно време  :)

vasilam

Старите пиратски сетове са ми любими. От онова време имам само един сет, а именно флагмана - 6285 Баракудата.

Боби

Отдавна не съм се разписвал в тази тема. Малко класики от Star Wars сериите, които взех последните месец-два

Боби

Не стига поста :D

vaseto_lego

Не съм писал тука, така че:

Сестра ми получи къщата за игра на Duplo.

Qui-Gon Jinn

Иван

Цитат на: Qui-Gon Jinn - 14, Май, 2014, 08:22:27 PM
Аз се сдобих с:

Последното ме изуми.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! С радост да си я ползваш тази страхотна минифигурка. 8)

Nathrezim

От 'де мога да я намеря тая фигурка?