• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2013г.

Започната от vladoniki, 02, Януари, 2013, 01:31:59 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vasi

mrcastle

Този сет бих си го взел заслужава си, но 440 лева си е много. Ето моята придобивка от днес:

Добър сет за набавяне на армия от рицари.

Вчера я гледах днес ми се падна  ;D интересна фигура е.

Vasi

Цитат на: mrcastle - 16, Септември, 2013, 06:24:04 PM
Този сет бих си го взел заслужава си, но 440 лева си е много. Ето моята придобивка от днес:

Добър сет за набавяне на армия от рицари.

Вчера я гледах днес ми се падна  ;D интересна фигура е.

Честито за шаха! Сета наистина е добър за направата на армия аз лично имам 2 шаха от този модел... Чак се замислях за 3-ти! :D

Иначе за: Arkham Asylum съм супер доволен от сета, а цената на която го взех е малко под 400лв.
Така или иначе това за мен беше най-мечтания сет от мен за тази година... И наистина не съжалявам за избора си скоро ще направя едно кратко ревю на сета и ще в детайли какво представлява. :)

Иначе следващата ми цел е: http://shop.lego.com/en-US/The-Tower-of-Orthanc-10237?fromListing=listing
И след това новата серия на Castle, че цените на Владо са доста приятни, но всичко по реда си, че не са без пари тези хоби-та... :)

Lego_valka

Добро попадение е Arkham Asylum. Стария сет 7785-1: Arkham Asylum отстъпва по това, че в него сградата беше раздробена на няколко мини сгради, но там портата определено е доста по сполучлива, а в новия Arkham Asylum също не ме радва и Робин, толкова добра фигурка е по принцип с дългото наметало, а тук с тази качулка..... Определено стария Scarecrow е по-зловещ от новия, макар че и новия е добре направен. Честито на Васи, най-после още някой да е запален по серията на Супергероите.  :D

mrcastle

Аз имам вече следния сет от супер героите не е само той: http://brickset.com/detail/?set=76005-1 Функционален е и има интересна сграда за сити, което беше основната причина да го взема. Сетовете с Батман като Arkham Asylum  повече ме приличат, но още не мога да се докопам до желаните сетове. ???

Относно новата серия на Castle вече имам три сета и ще продължавам напред. ;D

bobi223344

Боби

Допълних и тези неща към сетовете ми:

дълго търсеният от мен Кад Бейн със спийдъра си

уникалният сет MOS EISLEY CANTINA

и събираният повече от година Фалкон

Lego_valka

Боби, за теб Коледа май е дошла по-рано :P. Честито. Покрива на колибата на Йода в 4502 прозрачен ли е, защото ми изглежда някак странен.

vvass

Много моля "престъпниците" :) да не пишат в тази тема!!!

Боби

Цитат на: Lego_valka - 25, Септември, 2013, 09:11:29 PM
Боби, за теб Коледа май е дошла по-рано :P. Честито. Покрива на колибата на Йода в 4502 прозрачен ли е, защото ми изглежда някак странен.
Благодаря, сетовете са редки и ценни. Колибата е покрита от един кафяф принтиран диш. Не съм го построил още, но колегата Васко коментиращ  след теб го има построен. Той може да го опише по подробно, стига да иска разбира се :D

Ubercharger

Нов съм тук, но ето и моите нови придобивки, които имам от около месец:
Pet shop 10218

Town Hall 10224

Перфектната коледна украса  :D

vladoniki

Виктор, честито! Много добри сетове! След сглобяването им бъди сигурен, че ще си хлътнал до уши по новото си (завърналото се) хоби.
;)

Ilianski

Ето и от мен два сета за рождения ми ден!
42004 и 42005 :)
Илиян Николов

Ubercharger

Ето и последното ми попълнение от около 4-5 дни

+ една бонус :D

mrcastle

Супер е и аз планирам да си го взема. Вече имаш цяла градска улица. :)