• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2013г.

Започната от vladoniki, 02, Януари, 2013, 01:31:59 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opellego

10517-1: My First Garden

mrcastle

Ето с какво се сдобих днес! 8)

Дракона е много подвижен глава, уста, крака, крила, опашка. Заслужава си за него. ;)

svetli93

Последната ми придобивка от вчера, измита и сглобена отново, a dream come true  8)

Ревю, може би, в следващите дни  ;)

vladoniki

Светослав, честито! Сетът е уникален, имах го преди. Страшна функционалност.  :)

l-donovan

Напоследък не ми остава много време за легото,но тези с радост ги взех,благодарение на Митко!

Иван Веселинов Христов
http://brickset.com/search/?OwnedBy=l-donovan

Боби

Поредните попълнения, както и всички Star Wars mini-та с номера от 4484 до 4494...

vladoniki

10193 - Medieval Market Village. Инцидентна покупка на страхотен сет. :)

Отлично състояние, малко липси, които ще набавя скоро. В крайна сметка рожденият ми ден е в неделя, минава за подарък.  :D :D :D

gogo29

Честито !!! Един от най хубавите ми сетове. Знам, че не си фен на Касъл, но мисля че този сет ще ти хареса много  ;)

vladoniki

Цитат на: gogo29 - 08, Август, 2013, 02:11:39 PM
Честито !!! Един от най хубавите ми сетове. Знам, че не си фен на Касъл, но мисля че този сет ще ти хареса много  ;)

Благодаря!

Фен съм на къщите, а в този сет има цели 2. Това е моя поглед в случая.   8)  :D

alex

Страхотен е .... ако не е тайна от къде и на каква цена го взе?

П.С.  А и да не забравя ... ИСКАМЕ РЕВЮ ИСКАМЕ РЕВЮ :D
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

Vasi

Цитат на: alex - 08, Август, 2013, 08:57:39 PM
Страхотен е .... ако не е тайна от къде и на каква цена го взе?

П.С.  А и да не забравя ... ИСКАМЕ РЕВЮ ИСКАМЕ РЕВЮ :D

+1

Честито... Мен много ме е яд, че не си го набавих на време и още го нямам!

vladoniki

Мерси! Взех го от продавалника - обявата висеше поне от половин година. Преди го гледах, после напълно бях изключил. Минали ден изрових обявата случайно и... Атака-а-а!

Чакат ме още 3 сета, освен този, за представяне... Лека по лека ще наваксам. Утре този ще е сглобен. Другата седмица се надявам да остане време поне за 1 от останалите 3 сета.  ;)

mrcastle

Честит ти сет Владо! Той е в моя списък, но де да видим кога ще е и в моите лапи. ;D

cachist

Здравейте!

Прибрах се от Австралия ония ден и вече ми идва пратката.. ))))))

'93 Lego

mrcastle

Колко е броя на пакетчетата с фигури? :o