• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Среща на потребителите на Brickmania-BG

Започната от hooky, 12, Декември, 2012, 01:49:36 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Срещата само за 18+ потребители ли да е?

ДА
8 (25%)
НЕ
24 (75%)

Общ брой гласове: 32

DMitar

Брей, че интересно тука има доста "бунтари  8)"

Специално обръщение:
Моля майките на децата, които им липсват и не знаят къде са да се обаждат на hooky Ники да проверяват дали са на срещи на Лего клуба. Вече смятам, че имаме официално лице за контакт, което има доста опит от супер малък калпазанин!

:) :D ;D ::) :P :) 8) :D

Така, че смятам за напред това вече да не се споменава при теми за срещи и всеки, който се "измъкне" да идва  ::)  .

Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

LostTempler

И аз не успях да дойда :( Но за 5ти ще гледам да съм на линия ;) Понеже няма да имам възможност да пиша - весело изкарване на новата 2013 и от мен! :D
Vi Veri Veniversum Vivus Vici

PecataD

Имам в предвид, че никой няма да ни открадне като дойдем на тая среща. Пък и на възражението ми никой не отговори. Както и да е, все едно. Весело прекарване на Новата Година и гледайте да не се надвесвате над тоалетната чиния много, много. :D
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

IRadev

Реваншът наближава, но къде ще се играе не се знае.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vladoniki

Организаторите, нещо за уйкенда?

adrianoribeira

Аз ще присъствам със сигурност.

Само кажете ден и час :)

alex

Аз след 22'ри :/ от миналата година съм с изгубено протмоне :D
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

adrianoribeira

Хайде де несериозници, утре ще се видим ли на по пица пак?  :P

Vasi

Утре ще налазя...  ;)

Ако има сбирка...?  ::)

vladoniki

Митко и Иван поеха инициативата.  ;)

adrianoribeira

Гайс

Запазвам за същото място (О Шипка) за 14.00

ВЛади, моля драсни едно ЛС на присъстващите миналия път.
PS: Дано не ме оставите сам

vladoniki

Цитат на: adrianoribeira - 04, Януари, 2013, 09:30:31 PM
Гайс

Запазвам за същото място (О Шипка) за 14.00

ВЛади, моля драсни едно ЛС на присъстващите миналия път.
PS: Дано не ме оставите сам

За съжаление, вече нагласих програма с други задачки.  :( Весело изкарване ви пожелавам!  ;)

П.С. Както Атанас каза в една друга тема, утре програмата ми е "И жена ми е човек".  :D
Септември правихме ремонт в спалнята и от тогава се осветяваме от една крушка, която виси от една дупка на тавана... Утре отиваме да търсим пендел (много смешно звучи, ама така ги водят вече)  8)

iorun

Това било пендел   :o :o :o :D :D :D накара ме да цвиля доста здраво.

vladoniki

Провалът за утрешната среща е по моя вина! Моля, приемете искрените ми извинения! Грешно съм чул разговорят и от там съм останал с неправилно впечатление.

Предлагам да преместим срещата за другата или по-другата събота в зависимост от това кога могат да дойдат повече хора (12-ти или 19-ти януари). Предлагам да се придържаме към добрата стара традиция и да се видим в О!Шипка в Люлин, като се съобразим със студената зима и хората от Младост, които ще идват - пицарията се намира на 2 минути от метро станцията.

IRadev

Аз съм навит за всеки ден стига да е след 13 и да знам поне ден по-рано.
От шипката в Люлин мога да се прибера лазейки за половин час  8) - по-добро място не можеше да се предложи. А и е в съседство с нашия обичан gogo29. Ако пак гледа децата, ще му отидем на гости.

Дабре че сте вие, за да науча, че пендел не било хомосексуалист ами лампа.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!