• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Среща на потребителите на Brickmania-BG

Започната от hooky, 12, Декември, 2012, 01:49:36 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Срещата само за 18+ потребители ли да е?

ДА
8 (25%)
НЕ
24 (75%)

Общ брой гласове: 32

hooky

Здравейте! Имам удоволствието да обява събитието, което ще се състои на 28 декември 2012 г. в 13 ч. в пица бар О'Шипка на ул. Шипка 11 (в близост до СУ "Климент Охридски"). Заведението е в центъра, и предвид факта че е в близост до метростанция, е удобен за повечето хора (15 мин. от Младост и Люлин). Целта е да се видим, ако не се познаваме - да се запознаем, да хапнем, да пийнем и да обсъдим темите, свръзани с общата ни страст - легото. Поканени са всички пълнолетни членове на форума - поднасям извиненията си на по-малките ни приятели, но в заведението се сервира алкохол, а лично аз нямам представа доколко е редно да присъстват хора под 18.

Ако някой има възражения или други предложения относно срещата, да се чувства свободен да пише.

Николай Алексиев
Brickset колекция

vvass

Това предложение е мноооого добро.

DeMonica

Много добре, но 28-ми е работен ден... малко ще е трудно за работещите да присъстват по обяд.
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

IRadev

Цитат на: DeMonica - 12, Декември, 2012, 03:13:02 PM
Много добре, но 28-ми е работен ден... малко ще е трудно за работещите да присъстват по обяд.
Така си е. Аз нямам проблеми да дойда, но трябва да е след 14ч.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

mirbg

Там сме! :D
Моята друга алтернатива беше относно заведението Mr. Pizza на бул. Васил Левски №53, което също е много близо до тази спирка на метрото, но и о!Шипка е добре.:)
Предлагам, понеже последните години качеството като цяло във веригата о!Шипка леко спадна, но сега може и да е по- добре, аз в последно време нямам преки наблюдения, последната ми визита там е отпреди повече от година...От друга страна пък в о!Шипка е като че ли по-сигурно да има места за повече хора, така че нещата са на кантар, вие преценете.:)
Очаквам да бъдем повечко хора и да стане хубав лего-лаф!
8) 8) 8)

Ilianski

Илиян Николов

Ilianski

Няма да мога. А и както ти казваш, може да не ме пуснат в заведението.
Илиян Николов

vladoniki

28-ми е последния работен ден на тази година и след това предполагам всички "отлитат" в разни посоки, включително и аз. :) Часът може да се мръдне.  ;)

ПС. До тук май сигурните са Ники, Гого, Иван.

ПС. 2 Давайте и коментирайте и други предложения.

Vasi

Аз също с радост бих дошъл да се запозная с лего феновете от този форум. :)

DefQon1

Ами,ако има хора от Пловдив нека и ние да направим среща.В други форуми срещите обикновено са за всеки град поотделно.Дълбоко се съмнявам,че въобще има някой друг освен мен от Пловдив,но все пак предложението остава.
PS Жалко,че нямаме път към София иначе с удоволствие бихме се присъединили (приятелката също е на Лего вълна  :D ).

IRadev

Цитат на: vladoniki - 12, Декември, 2012, 09:22:01 PM
28-ми е последния работен ден на тази година и след това предполагам всички "отлитат" в разни посоки, включително и аз. :) Часът може да се мръдне.  ;)

ПС. До тук май сигурните са Ники, Гого, Иван.

ПС. 2 Давайте и коментирайте и други предложения.
И аз съм сигурен.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vvass

minichamps

и аз ще дойда само че сигорноще е по късно че съм на работа,,,,, :)

mrcastle

Според мен трябва да помислите за нещо, в което всеки да може да се включи. Аз съм по средата между алкохола и безалкохолното така да се каже може и да ме пуснат. ;D Рядко пия и то само избрани питиета. :D Но все пак може би някоя пицария да се опънем на една дълга маса. ;D