• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Среща на потребителите на Brickmania-BG

Започната от hooky, 12, Декември, 2012, 01:49:36 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Срещата само за 18+ потребители ли да е?

ДА
8 (25%)
НЕ
24 (75%)

Общ брой гласове: 32

IRadev

Цитат на: vladoniki - 27, Декември, 2012, 03:26:15 PM
За утре нямаме резервация (в ОШипка се оказаха много специални)! Въпреки това не смятам, че ще е пълно и да не успеем да си намерим място. Ако случайно няма достатъчно места, ще се преместим някъде в съседство. Моля, който мисли да идва утре да си запише моя телефон, за да имаме връзка в случай, че не се намерим в О!Шипка - 0888897207 Владо.
Аз тъкмо това щях да питам - как ще се намерим, защото ще съм на линия около 13:30.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

DMitar

Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

Vasi

За съжаление не успях да дойда на срещата... :(

За това Весело Прекарване на Новата Година на всички Лего фенове (и не само)!  :)

vladoniki

Получи се много добре! Радвам се, че видях отдавна познати, както и нови съфорумци. На мен ми беше много приятно, надявам се и на останалите.

П.С. За не присъствалите - реванш ще има на 05.01, надявам се.  ;)

alex

Аз съм на 5'ти. Сега ме затрупаха и не успях :/
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

PecataD

На 5ти ще можем ли да дойдем и ние? Супер простотия е това, който е измислил да не идваме... пф... :-X
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

Цитат на: PecataD - 28, Декември, 2012, 06:08:41 PM
Супер простотия е това

Щом има малолетен, значи с него трябва да има някой пълнолетен, който да носи отговорност за него - от чисто човешка гледна точка, аз го разбирам така. Никой от нас не е човек, който може да поеме тази отговорност. А и не разбирам кои родители биха поверили детето си на напълно непознати, каквито в случая се явяваме ние...

Петьо, къде е простотията само не разбрах ??? ??? ???

minichamps

днес и аз неуспях но ако има на 5 съм там със сигорност  :D

mrcastle

Цитат на: vladoniki - 28, Декември, 2012, 06:18:33 PM
Щом има малолетен, значи с него трябва да има някой пълнолетен, който да носи отговорност за него - от чисто човешка гледна точка, аз го разбирам така. Никой от нас не е човек, който може да поеме тази отговорност. А и не разбирам кои родители биха поверили детето си на напълно непознати, каквито в случая се явяваме ние...

Петьо, къде е простотията само не разбрах ??? ??? ???

Правилно! Трудно биха ни пуснали с голяма група непознати (от които някои са познати), но той има предвид, че срещата трябва да е за всички. Вие трябва да изберете място достъпно за всяка възраст, а пък вече кой с кого ще дойде или с кого няма да дойде :D зависи от нас.

PecataD

Чакай, хората на нашата възраст в тези времена ходят по купони до 1-2 часа, (и на мен ми се случва, да) пък и вече сме се виждали с някой хора от форума, така че не смятам, че е проблем. Пък и не сме бебета, можем да се грижим за себе си. Всеки ден съм в София на  училище, знам как е и знам да се пазя от хора, които ми изглеждат недружелюбни.
Този който ме е пуснал поема отговорността за мен, не смятам, че ти си ми длъжен с нещо! : )
Не искам да сравнявам никой с никой, но в lebgo Антонио също ходи на срещите, които са от 20-21 часа, пък не виждам някой да го е изял.
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

iorun

:D  А стига си се тръшкал, добре дошъл си!

hooky

Цитат на: PecataD - 28, Декември, 2012, 09:05:52 PM
Чакай, хората на нашата възраст в тези времена ходят по купони до 1-2 часа, (и на мен ми се случва, да) пък и вече сме се виждали с някой хора от форума, така че не смятам, че е проблем. Пък и не сме бебета, можем да се грижим за себе си. Всеки ден съм в София на  училище, знам как е и знам да се пазя от хора, които ми изглеждат недружелюбни.
Този който ме е пуснал поема отговорността за мен, не смятам, че ти си ми длъжен с нещо! : )
Не искам да сравнявам никой с никой, но в lebgo Антонио също ходи на срещите, които са от 20-21 часа, пък не виждам някой да го е изял.

Аз за много други неща съм чувал да правят хората на твоята възраст, но не виждам какво общо има с нашата среща. Самият факт че се налага да питаш някого дали може да отидеш някъде с някакви хора, е достатъчно показателен за това доколко е нормално да присъстваш на срещата. Всички сме минали през тоя етап, няма нищо странно. Освен това още в началото на темата написах, че се приемат възражения, но нито ти, нито който и да е от по-младите съфорумци не положи усилие и не показа особено желание "правилата" да бъдат променени. Единствено ти, Пеца, написа че било нормално, защото с някакви твои приятели сте ходили да пиете бира. Извинявай, ама това си е направо несериозно.

П.С. Да кажа и нещо за самата среща - много хубава се получи - много се радвам че се видяхме с някои стари познати, както и че се запознах с още няколко човека. Ще се радвам да се виждаме още много пъти в бъдеще. :) Поздрав на всички, които присъстваха, както и на тези, които този път нямаха възможност, но ще присъстват на срещите по-натам. :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

mrcastle

Цитат на: hooky - 28, Декември, 2012, 09:28:05 PM
Освен това още в началото на темата написах, че се приемат възражения, но нито ти, нито който и да е от по-младите съфорумци не положи усилие и не показа особено желание "правилата" да бъдат променени.
Това не е вярно аз в началото написах ''Според мен трябва да помислите за нещо, в което всеки да може да се включи.'' и пример за място '' Но все пак може би някоя пицария да се опънем на една дълга маса.'' Да не пренасяме разговора в разгорещен спор просто за напред мислете за нещо достъпно за всеки.

alex

Да, няма смисъл сега да гледаме това, просто за напред в подобен час ( мисля че все още имаше закон за до 10 или 11 вечерта) няма проблем да се съберем всички (пък и като няма празници, няма да има проблем да се наместим на няколко маси и да ги съберем. За това за сега усмивки, весело прекарване на новата година и на следващата ще се съберем всички ;)
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

hooky

Аз не искам изобщо да споря с никого - както вече написах и аз бях в същото положение (под 18, но с голям кеф излизах с батковците по клубовете и кръчмите) не чак толкова отдавна. Нека идва който си реши, аз лично обясних в началото своите съображения - нищо лично към никого. Но щом имате желание и можете да поемете отговорността, добре дошли сте когато искате. Ако се бяхте обосновали още отначало, а не в последствие, може би щяхме да се видим още този път. Е, остава следващия.  ;)
Николай Алексиев
Brickset колекция