• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Lego by cachist

Започната от cachist, 09, Октомври, 2012, 04:29:38 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vvass

Занимавам се с реклама от 15 години.
Казвате размери, питам майстора, връщам Ви цена...
Ако Ви усройва цената го правя.
Това е с 2 думи...

cachist

Цитат на: vvass - 11, Октомври, 2012, 08:34:14 AM
Занимавам се с реклама от 15 години.
Казвате размери, питам майстора, връщам Ви цена...
Ако Ви усройва цената го правя.
Това е с 2 думи...

СУПЕР !!!

Само да си до сглобя нещата, че имам доста и като видя какво се получава може да пиша ... сигурно ще ми трябва нещо по поръчка ..  ;D ;D ;D
'93 Lego

cachist

Ето още малко снимки... на вашето внимание представям минифигурките ми от пирати. Знам, че някой може да не одобри начина, по който съм ги комбинирал, но аз харесвам подредените неща, не обичам когато 2 еднакви човечета са с различни гащи или шапки, било то и по оригинална "рецепта"... та.. преди да ги подредя на рафта за пирати, реших да си ги снимам на куп (поне тези до момента, които имам)

Ето войниците:

това е армията на червния пияница. Тя е добре въоръжена и строена благодарение на дясната му ръка, който се вижда зад чашката.... всеки един от войниците разполага с огнестрелно оръжие и сабя.

Срещу тази добре подредена армия се изправят купчина брадясали, некъпани пирати, които обаче се спретнаха за снимките:

Първото човече по природа не е пират, но и то се занимава с контрабанда. To e от 6277, но няма как да го причисля към армията - не набират нови хора в момента...

Следват сините пирати. Оригинално не са със сини ризки и сини гащи, но както казах по-горе, така си ги комплектовах:

Всичките са сини, имат карта (с изключение на техния водач - той си има папагал и е плавал много... не му трябва карта на него)

Следва събранието на капитаните:

Водача си има чирак от дясно, а зад него са 3-мата му най-доверени капитани. Средния още не е заслужил обаче шапка с череп. Тя се дава само на тези, които са изгубили някой от краката си.

Ето и Капитан Джак Спароу и неговата малка свита.

===== ===== =====

Ето я и цялата армия от пирати, водени от едноименния Джак Спароу:

Армията на червената пияница иска от пиратите да се предадат, но не е ясно дали ще се съгласят:

Имайки в предвид численото превъзходство на пиратите ... май няма да се предадат и няма да се излезе лесно от ситуацията... но какво ще стане... предстои да разберем.

;)

'93 Lego

l-donovan

Предлагам на армията на "червената пияница" ;D да се скрие в някой добре укрепен форт,докато не са ги изяли с униформите ;D
Иван Веселинов Христов
http://brickset.com/search/?OwnedBy=l-donovan

mrcastle

Цитат на: cachist - 11, Октомври, 2012, 10:13:26 PM
Знам, че някой може да не одобри начина, по който съм ги комбинирал, но аз харесвам подредените неща, не обичам когато 2 еднакви човечета са с различни гащи или шапки, било то и по оригинална "рецепта"
И аз съм така правя ги възможно най еднакви само главите са различни. :P Продължавай в същия дух да видим още какви фигури имаш. ;D

cachist

Сдобих се междувременно с още 4 пирата и 3 войника, но не ми се правят нови общи снимки на армията от пирати.

За сметка на това си поиграх и си снимах касъл-армията. Разделил съм я на различни армии, като всяка си има своя чар (поне според мен). Ето ги и тях:

Kingdoms Lion Knights:

Kingdoms Dragon Knights:

Black Falcons:
(моята гордост*)

Wolfpack & Forestmen:

Royal Knights:

Dragon Knights:

Skeletons:

Evil Dwarfs:

TOTAL*:
*това са всички заедно. На снимката не присъстват 2 минифигурки на evil knight, viking man & woman, селяните, които ще участват в Касъл-МОКа, троловете, 4 магиосника, 1 вещица, 2 духа, 2 дракона и доста коне... може и да съм изпуснал нещо, но не се сещам в момента.... Ето това е подредената армия:

'93 Lego

Lego_valka

Е браво, Castle армията изглежда доста внушителна, сега ако направиш една от Evil knights ще е супер

gogo29

Е много добре напредваш  ;)  Доста добре си се справил. Продължавай да попълваш армиите

cachist

Хаха... попълването е лесно - въпроса е складирането - от вече 2 седмици си блъскам главата за една витрина, която искам ... не искаш да знаеш през какво минавам в момента ...

Иначе сега като си подредя малко стаята ще кача и снимки на мок-овете, че само човечета - много постно  :P
'93 Lego