• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

lego star wars 2013

Започната от Emperor, 11, Юли, 2012, 08:47:52 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

IRadev

Цитат на: Maul - 10, Февруари, 2013, 12:11:22 AM
освен това стига с тия Gunship-ове и АТ-ТЕ-та, защо не направят remake на Jango Fett's Slave I

E как стига! Slave I го има 4 пъти, а Gunship-овете и АТ-ТЕ-тата излезат през 5 години и тези са едва 3-тите.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Maul

Цитат на: IRadev - 10, Февруари, 2013, 11:01:44 AM
E как стига! Slave I го има 4 пъти, а Gunship-овете и АТ-ТЕ-тата излезат през 5 години и тези са едва 3-тите.
Slave I на Jango Fett е излизал само 1 път и то доста отдавна, през 2002 мисля и цената му в Бриклинк заедно с фигурките е бая надута,  а това ми е 1 от любимите герои с любим за мен кораб. Освен това ако погледнеш 3те модела на Slave I на Boba Fett, няма как да отречеш, че всеки следващ е доста по-добър от предходния, докато при Gunship-а и АТ-ТЕ-то ми се струва ,че ги правят почти същите и само сменят фигурките. Но това е мое мнение.

Emperor

Интересна снимка на вероятни сетове или техни прототипи.

http://static.ow.ly/photos/original/HJQX.jpg
LEGO Star Wars collector!

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."
―Supreme Chancellor Palpatine

"Why, Master Yoda, what a delightful surprise! Welcome! Let me be the first to wish you Happy Empire Day!"
―Palpatine, to Yoda

IRadev

Цитат на: Emperor - 10, Февруари, 2013, 12:45:57 PM
Интересна снимка на вероятни сетове или техни прототипи.

http://static.ow.ly/photos/original/HJQX.jpg
Видях доста интересен и точен модел на мандалорска совалка. Де да бяха сложили нея вместо speed-а в новия сет.
Има и прототип на AV-7 Antivehicle Cannon в по-реален размер. Дано доживеем да го видим.
Робота-сепия на сепаратистите също присъства.
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Emperor

Дойде момента,тук са снимките на летните сетове.

http://www.toyark.com/news/toy-fair-59/toy-fair-2013-lego-star-wars-images-7236/

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."

"Why, Master Yoda, what a delightful surprise! Welcome! Let me be the first to wish you Happy Empire Day!"
―Palpatine, to Yoda

Vasi

Най-накрая вече има читава фигура на Падме, че всичко, което имаше до сега беше под всякаква критика... Аз съм доволен от видяното смятам, че сетовете са доста добри! :)

Maul

Ще ги чакам с нетърпение  :)

alex

Има ли желаещи за рождения ми ден или именния ми ден, или въобще за ей така, да ми подари .... ммм почти всичките? :D:D:D
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

IRadev

И сега какво, от най-ненужния Mandalorian Speeder се оказа от най-важните сетове. Падме е уникално добра, както и Дуку. Йода има нова глава. Да не споменавам уникалния шлем на JEk 14.
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

IRadev

Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Clibanarius

Цитат на: IRadev - 07, Януари, 2013, 09:07:51 PM
Така и така Лего са се заели да правят сетове по Umbara поне да ги бяха направили качествено. Присъствието на Асока изобщо не отговаря на сериите. А и основните действащи лица са 501-ви легион и в частност Рекс, Файвс, Догма, Джеси и Хард Кейс. Всичките имат уникални бои по шлемовете, можеше да сложат поне един от тях вместо Асока.
Освен това ако ще правят Umbara може да измислят поне още 3 сета - гъсениците и изтребителите на умбарците и поне част от летището.
Действително е малко странно да сложат Асока и войник от 212-ти вместо от 501-ви както е в анимационните серии, но аз се замислих дали не е някакво намигване за връщане към битките на Умбара в предстоящия 6-ти сезон на Clone Wars. Така или иначе за самата атака над столицата на Умбара не показаха нищо, а няма да е прецедент в новия сезон да се връщат към сюжети от по-стари серии...

Emperor

―Palpatine, to Yoda

Emperor

―Palpatine, to Yoda

Emperor

―Palpatine, to Yoda

Emperor

По-качествени снимки на 75024 HH-87 Starhopper:

―Palpatine, to Yoda