• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2012г.

Започната от Magdo, 04, Януари, 2012, 05:08:06 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

legoboss

Скоро се сдобих с този Blizzard Blazer 6524 благодарение на колегата pkaramitev

Всички части сам подменил с други в MINT понеже беше леко изяден ;D

mirbg

И за какво ти беше да си го купуваш? Да си го беше сглобил направо с MINT частите...
Да беше поне заради добрите книжка и кутия, пък то...

legoboss

Ами ако го намериш за 10 лв някъде с кутията,за колкото ми го даде колегата,ще разбереш...

svetli93

iorun

svetli93

Да, общо взето е запазен, карданите са пукнати и му липсват някой лепенки, но за 12-годишен сет мисля, че е ок. Няма деформирани или надраскани части, което е супер. Мисля в бъдеще да сглобя и другите модели на колата и да ги сложа в друга тема ;)
Не знам дали във форума има място, където да се напишат магазини от бриклинк, от които сме доволни, но ако някой се интересува -  този от който си го взех е супер - може да пише през лс, за да не задръстваме темите. От техниците има 8466, а докато моят пътуваше насам, закратко, се появи и 8880, но беше купен веднага.

pepi216

Здравейте. Включвам се и аз като любител на Lego. Последната ми придобивка, отпреди 2 седмици, е тази:

Следващия модел, който съм решил да си взема е от серията Technic, но не зная кога ще имам тази възможност.

Сета е много готин, с 1230 части. Взех го от BO HOBBY за 220 лева. :P ;D

iorun

Спам!

кардан
каре
диференциал

svetli93

Ок, ясно, за каретата става въпрос  :)

pepi216

Цитат на: svetli93 - 10, Юни, 2012, 09:37:49 PM
Ок, ясно, за каретата става въпрос  :)
За каква карета става въпрос? :o

vladoniki

Цитат на: pepi216 - 15, Юни, 2012, 08:58:24 PM
За каква карета става въпрос? :o

За какви, а не "каква"  ;D ;D ;D

;D ;D ;D

pepi216

Цитат на: vladoniki - 15, Юни, 2012, 09:08:20 PM
За какви, а не "каква"  ;D ;D ;D

;D ;D ;D
Защо какви, а не каква??? :o :o :o

vladoniki

Цитат на: pepi216 - 15, Юни, 2012, 09:15:29 PM
Защо какви, а не каква??? :o :o :o

Защото е в множествено число:

"Какво каре?"
"Какви кареТА?

Сега към форумЪ по Български език ли ще минаваме?  ;D ;D ;D

DMitar

Малки, но ценни добавки към колекцията благодарение на Боби:

[прикачен файл изтрит от администратор]
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

pepi216

Цитат на: vladoniki - 15, Юни, 2012, 10:19:31 PM
Защото е в множествено число:

"Какво каре?"
"Какви кареТА?

Сега към форумЪ по Български език ли ще минаваме?  ;D ;D ;D

Здравейте, аз съм майката на младежа pepi216. Моля да го извините за оспамването на темата, но когато си на 10 години е нормално някои термини да не са ти познати. Той е голям любител на  Lego  и  тук за първи път среща истински фенове на малките блокчета. Така да се каже вижда във ваше лице съмишленици. Надявам се да го приемете във форума и да бъдете по-снизходителни към въпросите и коментарите му.

П.П. Относно познанията му по български език - мисля, че не малко възрастни могат да се поучат от него, особено що се касае до граматиката.
П.П.П. Извинявам се още веднъж за оспамването. Ще се опитам да следя ситуацията, за да не стават издънки.