• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2012г.

Започната от Magdo, 04, Януари, 2012, 05:08:06 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Jeff

Привет на всички,

Ето какво си взе за последните няколко месеца.
Всичките сетове са нови и дори не съм ги разопаковал още :). Надявам се скоро да им дойде ред :))) Искам да си направя едно огромно пристанище с всичките 7 кораба, които съм събрал, но за целта ще трябва да си пусна отпуска :))))

[прикачен файл изтрит от администратор]

iorun

Цитат на: pepi216 - 26, Юни, 2012, 10:27:30 PM
Здравейте, аз съм майката на младежа pepi216. Моля да го извините за оспамването на темата, но когато си на 10 години е нормално някои термини да не са ти познати. Той е голям любител на  Lego  и  тук за първи път среща истински фенове на малките блокчета. Така да се каже вижда във ваше лице съмишленици. Надявам се да го приемете във форума и да бъдете по-снизходителни към въпросите и коментарите му.

П.П. Относно познанията му по български език - мисля, че не малко възрастни могат да се поучат от него, особено що се касае до граматиката.
П.П.П. Извинявам се още веднъж за оспамването. Ще се опитам да следя ситуацията, за да не стават издънки.

Относно термините - напротив, много хубаво се получи.Много фенове бъркат.
За граматиката, аз лично полагам неистови усилия да бъда точен.
А Владо в коментара си бе усмихнат, все пак.

koce1313

Здравейте ! Вчера се сдобих с 10211 grand emporium  :D !
Костадин Росенов Драганов,Перник

DMitar

Малко, но качествено:

Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

sprouse

Коце,ако е тоя сет който си мисля (Дето има табелка с надпис Shop) ти завиждам адски много... ! А на мен утре ми пристигна тоя сет ..ще го видим дали си струва :Д

Bobbilegoworld :)

koce1313

Да Боби тоя е ! Пожелавам ти най сърдечно да си го купиш и ти ! :D
Костадин Росенов Драганов,Перник

Antonio

Lego_valka

Хаха Фродо неееее, честито за сета

sprouse

Невероятен сет е наистина,а да те попитам на каква цена го взе и от къде :?
Bobbilegoworld :)

Antonio

Мерси (: .Взех го от БоХоббй,разбрах че е имало "предпремиерно" докарване на всички сетове,но тъй като бях на море съм изпуснал повечето и това+онова с Гандалф бяха останали.Реших да си взема този сет ,защото досега нямах голям паяк и ще ми трябва такъв за един мок (:.Цената беше типичната комседска на такъв сет -68 лева .(:

vladoniki

Анто, ще те помоля да премахнеш или намалиш изображението от подписа си. Прекалено много място заема и затормозява при четене на мненията.

Благодаря!

mrcastle

Ето какво си взех днес:

Много му се радваме цялото семейство само дето ми отидоха всичките пари. ;D

vladoniki

Цитат на: mrcastle - 26, Юли, 2012, 11:25:05 PM
Ето какво си взех днес:

Много му се радваме цялото семейство само дето ми отидоха всичките пари. ;D

Честито! От Брикстор щеше да ти излезе 225 лв., вместо 234лв, който предполагам, че си дал за него.  :D

mrcastle

230 дадох.Не мисля, че с 5 лева щеше да е много на далавера. :D