• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Хайде да направим ЛЕГО клуб!

Започната от victorcito, 18, Януари, 2010, 09:24:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

legoboss

До сега четох с недоумение цялата тема и останах силно шокиран и меко казано ядосан относно държанието на някои хора към модератора-vladoniki които за жалост на тези хора направи един истински и постоянно активен Лего форум!!!!

Ако е възможно спрете с упреките и завистта към Владо,просто е смешно,погледнете си личните карти за инфо!(чл.9932 алинея 473 от дясно на ляво долната графа горе ;D)

Ще  помоля темата просто да бъде изтрита и пусната наново!!!!!!!!!!!!!

vladoniki

НЕ ПО ТЕМАТА!

Благодаря за мненията на всички писали тук - ЗА или ПРОТИВ идеята!

В Лего Мания всеки може да изкаже мнението си - това е в основата на либералната идея "Лего Мания". Хубаво е когато човек може да прочете повече мнения на потребителите на Лего Мания, за да добие представа за техните възгледи и разбирания.

Мнения от темата няма да трия! Всеки може да ги прочете и сам за себе си да си направи изводите.

Извинявам се за този пост, който е извън обсъжданата тема!

П.С. Както всяка идея си има своите поддръжници, така си има и противници!

legostef

Хора, споко! Това е вече зад гърба ни! Или поне така се надявам  ;)

Владо, май наистина трябваше да ги отрежеш още в самото начало. Но така или иначе всички видяхме, че са въздух под налягане.(особено Asya, чиито права беше нарушил на основание на точно цитирани правни норми, които се оказа, че не съществуват или пък нямат нищо общо със ситуацията)

Така поне ще се преброим по-лесно - знаете, че в трудни ситуации нещата се избистрят.

Айде, лек ден и приятни лего-мисли на всички!
Стефан Генчев

victorcito

И така: обратно на темата:

Помолих Владо да отговори на ЛЕГО, защото е негово право и се надявам скоро наистина да сме първия официален ЛЕГО клуб в България. В това няма доза ирония, а просто е хубаво да знаем какво сме, за да можем да развиваме идеята ЛЕГО, чиято ОСНОВНА задача, скъпи приятели е орбазователна. Смешно, но факт - именно ЛЕГО ни прави по-силни, смели, с по-обширна фантазия и прочее.

Обещавам, че от петък натам се заемам сериозно с дизайна на логото, за да подкрепя младежите - а също си мисля за разни неща, като бланка, клубни карти и прочее. Аз имам ламинатор, така че като уточним детайлите, ще можем да ги направим както си трябва. Някой има ли идея как трябва да изглежда една ЛЕГО членска карта? :)

Nathrezim

legostef

Довечера ще ви изпратя снимка как изглеждат лего-шофьорска книжка и лего-книжка на пожарникар  ;)
Не се майтапя - синът ми има такива от разните леголендове, в които сме ходили.

Може пък да ни даде бегли идеи за лего-клубната карта
Стефан Генчев

victorcito

vladoniki

Преди малко пуснах кратка информаци за Лего Мания БГ към Лего. Предполагам всички очакваме с нетърпение техния отгоров - надявам се скоро да го получим! :)

Идеите, които давате са супер!

Ще е полезно да видим картите и с общи идеи и усилия да направим членски карти и ние. :)

Членските карти ще добавят допълнително добро настроение и самочувствие на всички нас, като членове на най-младия и свеж Лего клуб в България! :)

legostef

Ето ги картите, които обещах. Не знам дали ще помогнат с нещо, ама не пречи да ги покажа  ;)

[прикачен файл изтрит от администратор]
Стефан Генчев

Plamen1466

Eха много са интересни. Аз предлагам да са подобни, само че вместо снимка да сложим картинката, която ни е аватар или снимка на любима лего чавече. Картите могат да садържат и кратка информация за потребителя.
Пламен Диков

legostef

Картите освен, че са интересни, се получават и по интересен начин. За шофьорските например първо минаваш курс с основните правила за движение, а после имаш изпит на детски полигон.
Извинете, че го вмъкнах не по темата!

Ето още един вариант за карта - тя е на сина ми от лего-клуба, който имат в класа.
Цялата визия е взета от сайта на лего.

[прикачен файл изтрит от администратор]
Стефан Генчев

vladoniki

Интересни са картите, всяка идея е добре дошла! :)

Когато вземем окончателно решение относно логото се хващаме с клубните карти :) Все пак на картата трябва лого да има. :)

П.С.
Прикачени снимки с голяма резолюция над 1024х768 са трудни за визуализация. Ще е по-добре да ги смалявате леко, за да се виждат без скролване. :)

Nathrezim

Да си направим партийни книжки :D:D:D

victorcito

Перфектни идеи! В събота ще направя дизайн на картите. ДАно ги одобните. Срок: 10.02 да имаме членските карти готоди. 001 разбира се е за Владо!

007 не знам за кой ще е :)

Впрочем мисля, че е крайно време да направим списък - лист на участниците в КЛУБА!

:)

vladoniki

Цитат на: victorcito - 27, Януари, 2010, 10:38:35 PM
Перфектни идеи! В събота ще направя дизайн на картите. ДАно ги одобните. Срок: 10.02 да имаме членските карти готоди. 001 разбира се е за Владо!

007 не знам за кой ще е :)

Впрочем мисля, че е крайно време да направим списък - лист на участниците в КЛУБА!

:)

Имаш ли цветен принтер за печатането им? Аз нямам  ;D, но може да се измисли нещо.

Предложението ми е за картите да направим още 2 теми! В едната тема ще се обсъжда всичко около картите - дизайн, надписи, съдържание... А 2-рата тема да е отделена само записване на участниците - Иван Иванов, Петър Петров...  ;D