• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Хайде да направим ЛЕГО клуб!

Започната от victorcito, 18, Януари, 2010, 09:24:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

victorcito

Предлагам да организираме Клуб на почитателите на ЛЕГО в България. По този начин можем да имаме своя страница, статия в уикипедия, да разпространим, че ни има и след това да правим разни неща заедно!

Предлагам да дадем също така почетната ЧЛЕНСКА КАРТА №1 на Владо, защото той най-много заслужава заради похвалната инициатива!

Като клуб можем да изискаме от ЛЕГО някоя и друга дреболия, като например да даваме акъл какви модели да се развиват. Току-виж сме спрели глупости от типа на БЕН10 :)

Предложението е съвсем сериозно!

EDIT vladoniki:

Добавям теми свързани с Клуб Лего Мания БГ:

1. Име и емблема на нашия клуб
2. Избор на домейн на Клуб Лего Мания (България)
3. Клубни карти за Клуб Лего Мания БГ

vladoniki

Предложението е интересно, според мен!  :)
Познат ми е отчасти опита при подобен български Лего клуб. Това което знам със сигурност за подобен вид дейност, е че за правилното и смисленето развитие на Лего клуб най-важното е много желание и не по-малко свободно време.

С първото съм въоръжен до зъби, но 2-рото отчасти ми е кът.

Мислил съм над подобна идея, но до момента не съм събрал смелост да го предложа с ясното съзнание, че ще успея да се справя със задачата.

При това предложение в никакъв случай не искам да остана пасивен и съм с всички вас в това начинание!

Вярвам, че е напълно реално и постижимо!  :)

... а щом ще получа и членска карта...  ;D

victorcito

От мен - ентусиазъм, организационен опит, много лего чарколяци (примерно: за детски клуб за малчуганите и свободно ровичкане с Лего) и - терен. Имам готин апартамент и стая пригодена за Лего, а и още помещения!

Насреща съм :)

MONKI6

Добра е идеята,да стане нещо като Eurobticks.Обаче ще ни трябват повече хора :)
Симеон Ангелов

victorcito

ЛЕго е. НО имам и китайски ментаци. НЕ ги пипам, но за деца стават :)

Plamen1466

Аз също съм ЗА. Идеята и на мене ми се върти отдавна в главата, но просто не живея в София и трудно мога да взена участие. И аз имам много ментаци и ще помагам с каквото мога. И предлагам да наистина да издадем някакви клубви карти, като под №1 трябва да е нашия велик водач и основател - Владо.
Пламен Диков

vladoniki

Сигурно сте се сетили, но да вметна и аз, че е добре, освен всичко за което обсъждаме тук, е задължително да се помисли над правилник на клуба. За да може да се очертаят общите рамки на този формат. :)

victorcito

Сетили сме се :)
Предлагам да прегледаме опита на други Лего клубове по света и да заимстваме опит!

vladoniki

Цитат на: victorcito - 19, Януари, 2010, 12:56:44 PM
Сетили сме се :)
Предлагам да прегледаме опита на други Лего клубове по света и да заимстваме опит!

Полезно е! Като имам време ще поразгледам, а и имам някакви наченки на идеи - ще споделя. :)

victorcito

ОК - аз вече писах и на lego.com за да споделят и те опит!

Hi there!

We are small, but active group of LEGO fans from Bulgaria. We are about 30 persons and we would like to create a LEGO fans club in our country. The main object of our activities is to promote LEGO as toys, as manner of life, to educate the younglings to love this amazing LEGO. We also have in mind to represent different castles and historical heritages in our old and beloved country.

Can you give us some advices or send us some materials about your experience with creating LEGO club around the world?

Waiting for your prompt reply,

_Oceanblue_

С вас съм , момчета . Макар и в чужбина ще помагам с каквото мога  . 8)

vladoniki

Цитат на: victorcito - 19, Януари, 2010, 01:10:53 PM
ОК - аз вече писах и на lego.com за да споделят и те опит!

Hi there!

We are small, but active group of LEGO fans from Bulgaria. We are about 30 persons and we would like to create a LEGO fans club in our country. The main object of our activities is to promote LEGO as toys, as manner of life, to educate the younglings to love this amazing LEGO. We also have in mind to represent different castles and historical heritages in our old and beloved country.

Can you give us some advices or send us some materials about your experience with creating LEGO club around the world?

Waiting for your prompt reply,

Добра работа! Браво! :) А наградата е общата кауза! :)

vladoniki

Виктор, има ли някакъв отговор от Лего Груп?

По-скоро ми се струва, че трябва да наберем малко скорост и опит и едва тогава ще ни обърнат по-сериозно внимание. :)

vladoniki

Говорих с адвокат и изчетох сумати закони. Правна форма за момента е абсолютно безмислено да се регистрира.

victorcito

Не, не са отговорили ... Предполагам, че другата седмица ще ...