• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Безплатни сетове от usedBricks.eu

Започната от vladoniki, 15, Февруари, 2011, 10:29:41 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

usedbricks.eu ни подаряват 10 сета Lego Town. Ето и списък със сетовете:

1760
6502
6508
6509
6510
6511

От различните сетове има по 1, 2 или 3 бройки. Всичките сетова са употребявани и са без книжки и кутии.

Разпределянето на сетовете ще е на случаен принцип - няма да може да избирате какъв сет да получите. За да получите един от десетте сета, трябва да се запишете в тази тема - сетовете се запазват само и единствено в тази тема. Всеки потребител има право на един сет.

Сетовете ще са при мен след 2-3 дни. Когато ги получа ще направя снимки.

Получаването на сетовете ще е само на място при мен в София, жк Лагера! За потребители извън София - Еконт, транспорт за сметка на получателя! Ако нямате възможност да дойдете до жк Лагера, или не сте готови да заплатите цената на куриерската услуга, не се записвайте!

И така... Най-бързите 10 потребителя на Легомания получават по един прекрасен сет от края на миналия век!

Запазени сетове:
1. Plamen1466 - Получен
2. minichamps - Получен
3. pecataD - Получен
4. ili_don - Получен
5. Morpheus - Получен
6. busa - Получен
7. mrcastle - Получен
8. hooky - Получен
9. Antonio - Получен
10. .:LEGO:. - Изпратен

Сетовете са разпределени!

Plamen1466

Първи!!! Записвам се!!! Нещо друго нужно ли е да пиша?
Пламен Диков

minichamps

PecataD

Аз се записвам ,, :P :P :P Благодаря на UsedBricks.eu  :-* :P
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

ili_don

Morpheus

Опа и аз в кюпа, ако има останали.

busa

град София тел. 0887302715

mrcastle

hooky

Супер, ако има един и за мен. Благодарности! :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

Antonio

.:LEGO:.

Д.Иванов

vladoniki

Всичките 10 сета са разпределени. Когато получа комплектите ще ги снимам и ще пиша къде в Лагера трябва да дойдете, за да си ги получите. Ако има хора, които искат да си получат сета с куриер, да ми изпратят име, адрес и телефон на ЛС.  :)

icefire3

но нали и аз си запазих :( нали казах да ми запазите хайде моля ви де имам рожден де  след 3 дена  :-\ :-\ знаех си че така ще стане защото не мога винаги да ъсм в форуума винаги съм искал да имам някой стар сет но никога няма да имам възможност и никога не съм имам защото съм малък и нем идаватъ да купувам така по интернет......някой поне няма ли да ми го отстъпи..
Златин Шишков

vladoniki

Писах в другата тема, че ще има отделна тема за запазване на сетовете. Най-бързите печелят! Сетовете са 10 и няма как да има за всичките над 150 потребителя на Легомания. Това не трябва да ви отчайва, както сте забелязали често има разни приятни изненади. Следете форума! :)

PecataD

Цитат на: icefire3 - 16, Февруари, 2011, 07:48:44 AM
но нали и аз си запазих :( нали казах да ми запазите хайде моля ви де имам рожден де  след 3 дена  :-\ :-\ знаех си че така ще стане защото не мога винаги да ъсм в форуума винаги съм искал да имам някой стар сет но никога няма да имам възможност и никога не съм имам защото съм малък и нем идаватъ да купувам така по интернет......някой поне няма ли да ми го отстъпи..
Не знам дали ще прозвучи грубо ама все едно да ми подарят подарък ,, който много ти харесва (а ти си ми приятел) и да ми кажеш айде дай ми този подарък .. Братт пише си най-бързите печелят като имаш РД ние нямаме какво да направим ,, пък и не ми се вярва някои да се съгласи да си даде сета :o Ти няколко часа чака чака и накрая 15 минути преди да Владо да пусне темата избяга ееее съжелявам аз за това следих през 2 минути  ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM