• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: Battle of Ryloth "The Surprise"

Започната от Antonio, 10, Февруари, 2011, 04:46:12 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Antonio

Preview:
Засега ще кача само 1 снимка , после след като си зема battle packa на клонингите ще кача и още.

Повярваите не е толкова скучно,като кача още ще видите закакво става въпрос.
Дано ви хареса първоначалната снимка

vaskoko

За сега изглежда яко

Denaro7

Antonio

Благодаря за коментарите ;) ето и малко инфо за планетата.
http://starwars.wikia.com/wiki/Iego
Идеята ми е там да се развива битка м/у Републиката и Сепаратистите,но не съм сигорен дали наистина има.Виждам че има игра която се разказва за битка на тази планета ама дали по оригиналната история има немога да ви кажа.Скалата на снимката би трябвало да е част от голяма планина в която има база на клонингите.Избрах тази планета , защото неиният терен е повече от скали като диограмата.

PecataD

Изглежда доста интересно  :)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

Antonio

EDIT:"Смених" планетата,защото искам да е повеч към правилата .Смених я на защото в нея със сигурност се развива битка м/у дроидите и клонингите и пак е скалиста с растителност,просто скалите са по бежави апук нямам такива части,но дано ви харесва и така.Ето инфо за новата планета http://starwars.wikia.com/wiki/Ryloth ,даже ако ви се гледа Star Wars:Воината на клонингите ще намерите епизодите с битката на планетата и в космоса около нея ;).Скоро ще пусна снимки с малкото промени.

PS:Любо,благодаря ти че смени името.

Anakin

C-3po

Браво Тоти!Най-накрая го снима! :D ;)
Божидар Иванов или БДЖ

legoboss

Нали неможеше да се използват оригинални модели на лего в творенията,или аз не съм разбрал правилно правилата на конкурса?
Като гледам и PecataD е използвал оригинален модел.

Ако има опция да се използват и оригинални модели може и аз да се включа :)

PecataD

Цитат на: legoboss - 24, Февруари, 2011, 05:32:36 PM
Нали неможеше да се използват оригинални модели на лего в творенията,или аз не съм разбрал правилно правилата на конкурса?

Добре знам, не е нужно да спамиш. Aз обмислям да си направя нов проект, така и така няма 5 участника - конкурса ще се удължи с 15 дни , обаче още не знам каква сцена да създам  ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

Antonio

Ето вече и снимки,с малко промени.
Отгоре

Отряд "портокал" които се приготвят да метнат гранатки http://starwars.wikia.com/wiki/Concussion_grenade

Но ще им е нужна помощ за да онищожат танка,затова ето го и тешкият воиник,заедно с раководителя на мисията.

Ето още един изглед

Но не,това не е само скала,това е и малка база с командир

Ето още 1 изглед от клонинг Orange

Видеото с функциите на базата
Lego clone wars surprise MOC
Ето и ника ми на белешка

Извинявам се за качеството и дано ви харесва!!
=]

icefire3

хаха това е много яко....наистина качеството е малко зле но идеята и осъществяванията са върха.....Сигурно ще спечелиш!Късмет!

п.с Това със бинокъла или там ккавото е в скалата до клонинга ме изкефи :) :D )
Златин Шишков

Antonio

Цитат на: icefire3 - 24, Февруари, 2011, 06:52:27 PM
хаха това е много яко....наистина качеството е малко зле но идеята и осъществяванията са върха.....Сигурно ще спечелиш!Късмет!

п.с Това със бинокъла или там ккавото е в скалата до клонинга ме изкефи :) :D )
Мерси!И това в скалата дето е до оранжевия клонинг е камера така че може да шпионират минаващите конвои на дроидите :)

icefire3

да точно на камера ми заприлича
но за какво им е да снимат в смисъл мислех си че играе роля на далекоглед или нещо като бинокъл
Златин Шишков

legoboss

Цитат на: PecataD - 24, Февруари, 2011, 05:36:56 PM
Цитат на: legoboss - 24, Февруари, 2011, 05:32:36 PM

Добре знам, не е нужно да спамиш. Aз обмислям да си направя нов проект, така и така няма 5 участника - конкурса ще се удължи с 15 дни , обаче още не знам каква сцена да създам  ;)

Не спамя ПИТАМ! И така и не получих отговор :o