• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Бисер на месеца

Започната от hooky, 03, Февруари, 2011, 07:24:40 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hooky

Всъщност идеята не е особено оригинална, тъй като подобни класации има в доста форуми. Напоследък се появиха много нови потребители, следователно и мненията са доста повече от обикновеното. Разбира се друг въпрос е доколко всички тези мнения са смислени или необходими за нещо. Но при всички положения точно тези постове раждат т.нар. "бисери". Ето защо идеята ми е да се номинират различни коментари от постовете, като в края на месеца се създаде една анкета, в която потребителите да гласуват за най-оригинално, смешно, забавно, дори глупаво мнение. Абе с една дума - бисер. Какво мислите по въпроса? :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

Nathrezim

mrcastle

Съгласен съм, но всички знаем на кой мнението е най важно. ;)

vladoniki

Ха-ха, идеята е страхотна! Очаквам да пуснеш 1-вата номинация.  ;D

П.С. Всичко за забавление, това е и нещото, което ни събира около Легото, както и тук във форума.

Nathrezim

Цитат на: mrcastle - 03, Февруари, 2011, 08:02:24 PM
Ето 1 бисер.

hooky

Радвам се, че идеята ви допада. :) Да си призная честно не ми достигна времето да изчета всички нови постове, но от тези които минах досега със сигурност има материал за едно хубаво гласуване. :D Та нека започнем с съвсем неочакваното желание на един от най-новите ни съфорумци, а именно .:LEGO:. с култовото "Мога ли да бъда модератор плс плс плс", за което дори беше създадена отделна тема.

Цитат на: .:LEGO:. - 03, Февруари, 2011, 11:03:47 AM
Мога ли да бъда модератор плс плс плс
Николай Алексиев
Brickset колекция

Nathrezim

Цитат на: hooky - 03, Февруари, 2011, 08:12:22 PM
Радвам се, че идеята ви допада. :) Да си призная честно не ми достигна времето да изчета всички нови постове, но от тези които минах досега със сигурност има материал за едно хубаво гласуване. :D Та нека започнем с съвсем неочакваното желание на един от най-новите ни съфорумци, а именно .:LEGO:. с култовото "Мога ли да бъда модератор плс плс плс", за което дори беше създадена отделна тема.
То да е само тва :D

hooky

Цитат на: Nathrezim - 03, Февруари, 2011, 08:12:59 PM
Цитат на: hooky - 03, Февруари, 2011, 08:12:22 PM
То да е само тва :D

Ето затова ще е хубаво и в края на годината пък да дадем на някого наградата ца цялостен принос. ;)
Николай Алексиев
Brickset колекция

Nathrezim

Не само на 1, на поне 3ма :D

mrcastle

Цитат на: Nathrezim - 03, Февруари, 2011, 08:10:38 PM
Ето 1 бисер.
Знаех си, че ще го кажеш.Аз имам разни твои бисери на ум направо за златен скункс. ;D

Nathrezim

Цитат на: mrcastle - 03, Февруари, 2011, 08:18:01 PM
Цитат на: Nathrezim - 03, Февруари, 2011, 08:10:38 PM
Ето 1 бисер.
Знаех си, че ще го кажеш.Аз имам разни твои бисери на ум направо за златен скункс. ;D
Леле, ще ме разориш пред Господ Бог Владо.  :'( :'( :'(

vladoniki

Искам да попитам, дали бисери от ЛС се приемат?  ;D

mrcastle

Цитат на: vladoniki - 03, Февруари, 2011, 08:30:58 PM
И аз също. :)

Nathrezim

Цитат на: mrcastle - 03, Февруари, 2011, 08:32:19 PM
Цитат на: vladoniki - 03, Февруари, 2011, 08:30:58 PM
И аз също. :)