• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2011г.

Започната от vladoniki, 05, Януари, 2011, 06:17:08 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Stey

Това аз специално му се обадих да му кажа колко го мраза...6359 е уникална кутия и комплект направо си за убиване с този късмет.
Моя комплект е в далеч по-лошо състояние и дори човечето е леко захабено :(
Стоян В.Б.

vladoniki

Днес доста инцидентно се сдобих с Lego 10211 Grand Emporium.
... и 3 колекционерски фигурки.

PecataD

Оххххххххх Владооо, :o
Искаме ревю, искаме ревю ;D
Очаквам го с нетърпение, ако има такова =)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

Цитат на: PecataD - 13, Май, 2011, 07:31:57 PM
Оххххххххх Владооо, :o
Искаме ревю, искаме ревю ;D
Очаквам го с нетърпение, ако има такова =)

Ще има, ще има.  ;)

Knight

На печелившите, честити! ;)

p.s.  sorry za lat-a

vladoniki: Използвай ТОВА!!!
Светлозар Г.

wwjj

Това с което съм се приспособил от 2011 на сам са                                                         
7929                                                                              2113                                                                                                   
3177                                                                              2115               
3179                                                                              4191
7241                                                                              Не са много защото трябваше да събираме пари за бала                                                                                               
5898                                                                              на брат ми.                                                                                   
5932 
5933
5867
2516 -2 пъти
2258
2259
2113
Симеон Трифонов

legoboss

Пак малко Classic Town от  Light and Sound Серията

6481  Construction Crew от 1989 Като нов с кутия,инструкции,допълнителните части! От този сет имам вече 3 броя ;D

6450 Mobile Police Truck от 1986 Като нов с кутия,инструкции,допълнителните части!

vladoniki

Сърбят ме ръцете да ги сглобя, нямам търпение - 5770 и 5771:D

busa

И двата сета са супер. Къщата е много готина, а 5770  много ми допада заради кулата с фара... ;)
Браво, честито  :)
град София тел. 0887302715

iorun

Фарът е готина идея, нещо по-раздвижено.Можеш да се заиграеш с него и да му добавиш още елементи, я шамандури, я по-дълъг пристан с катер.

Честито

DMitar

Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

iorun

Stey

DMitar се назоби с адски много стар уорс, направо ти завиждам за дед стара :P
Стоян В.Б.

DMitar

Imperial Shuttle ми е любима, а Death Star както и Imperial Star Destroyer подлежат най-много на разширение / ъпгрейт. Казвам най-много в смисъл на това, че размера на сетовете според размера на реалните обекти го предполага , както и е сравнително лесно за допълнения.
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

C-3po

Цитат на: DMitar - 22, Юни, 2011, 03:17:16 PM
Imperial Shuttle ми е любима, а Death Star както и Imperial Star Destroyer подлежат най-много на разширение / ъпгрейт. Казвам най-много в смисъл на това, че размера на сетовете според размера на реалните обекти го предполага , както и е сравнително лесно за допълнения.
Поклон пред теб! :)
Божидар Иванов или БДЖ