• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Накой да иска талони за 20% отстъпка в БоХоби?

Започната от Morpheus, 19, Януари, 2011, 01:31:05 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Morpheus

Имам 6 талона за 20% отстъпка в БоХоби, които важат до края на месец Януари. Предпочитам желаещите да са от София, че не ми се занимава с БГ пощи. Имам смътни спомени, че писмата пристигат за около седмица до местоназначението си.

Цената е дъвка с косъм или усмивка по радиото  ;)

vladoniki

До колкото знам не самият талон е важен, а номерът на талона. Тоест при поръчка не искат да видят хартийката, а е достатъчно да кажеш/напишеш номера, поне така беше миналата година. :)

Morpheus

Да, прав си, не се бях замислил. Желаещите ще получат номера на ЛС.

vladoniki

Миналата година подарих 3 талона, точно по този начин.

Nathrezim

Plamen1466

Желая да ми пратиш номерчето на 1 или ако не ставам нахален на 2. Искам да си купя двата батъл сета от междузвездни войни и дано събера парите преди края на месеца.
Благодаря предварително :)
Пламен Диков

Morpheus

Останаха 4, кой разбирааааааааааа тук се спирааааааааааааа  :D

Plamen1466

Пламен Диков

mrcastle

Тва със номера не съм убеден, че ще стане наживо.Като ходих ги дадох не съм дал само номера и да ги задържа. ::)

hooky

Със сигурност необходим е само номера, а не картончето.
Николай Алексиев
Brickset колекция

Plamen1466

Цитат на: hooky - 19, Януари, 2011, 06:38:14 PM
Със сигурност необходим е само номера, не самото картонче.

Точно така! Ако ги взимаш от магазина може да ти вземат талончето, обаче ако си от друг град и поръчваш през интернет показването на талона изглежда невъзможно. Аз като поръчвах миналата година просто в допълнителното поле въведох номерата на талоните и за кои сетове са.
Пламен Диков

Morpheus

legostef

Не се блъскайте  ;)
И аз имам два свободни! Пуснали са Log cabin и с талони излиза 60,00лв (при редовна цена 74лв)
Стефан Генчев

vladoniki

Цитат на: legostef - 19, Януари, 2011, 07:12:14 PM
Не се блъскайте  ;)
И аз имам два свободни! Пуснали са Log cabin и с талони излиза 60,00лв (при редовна цена 74лв)

Бяха я пуснали...  ;D ... количествата са изчерпани... Аз мислех да взема още 2 кемпи с талони, но днес разбрах, че няма да я бъде.  ;D Ще тичам до Комсед, когато имам време, ама талоните ми за там свършиха.  ;D

PecataD

Цитат на: vladoniki - 19, Януари, 2011, 07:18:52 PM
Цитат на: legostef - 19, Януари, 2011, 07:12:14 PM
Не се блъскайте  ;)

Бяха я пуснали...  ;D ... количествата са изчерпани... Аз мислех да взема още 2 кемпи с талони, но днес разбрах, че няма да я бъде.  ;D Ще тичам до Комсед, когато имам време, ама талоните ми за там свършиха.  ;D

Хора само аз ли съм сляп или не виждам цена на Log Cabin-a в бохоби .. освен като цъкна коментари и тогава ми излиза  ::) ::)  ???
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM