• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: Войнишки форт - Pirates

Започната от vladoniki, 24, Декември, 2010, 12:19:50 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Първото ми творение на пиратска тема. :) Използваните части са предимно от 6242 - днес не се сдържах и си го купих.  ;D

Творението не е довършени, чакам подкрепление - части от Иван (mirbg). :) Като за първо творение бива ли, или не съм се справил?  ;D

Благодарности на gogo29 за основната плоча! :)

mirbg

shoker

Добро е, прилича на алтернативна версия на http://brickset.com/detail/?Set=6276-1 . Добре си се справил.

vladoniki

vladoniki

Строителството продължава. :)

Маймуната се опитва да докопа провизиите.  ;D

Благодарско на Иван (mirbg) за 6242, чиито части използвах за построяване на форта. :)

Nikola Bathory

Интересно.
Искаш да обърнеш новия войнишки форт на старата класика Елдорадо Фортрес?
:)

Ти нали не беше по Пиратите много? Радвал се, че си се занимал и със тях!

icefire3

Ооо, той Владо се зариби, я виж корабчетата   :D :P
Златин Шишков

vladoniki

Да, винаги съм харесвал старите сетове. Това творение е направено с доста нови части, но съм се опитал да се придържам към стария стил на строене, който си е класика. :)
Преди седмица хлътнах по пиратската серия, съвсем спонтанно.  ;D Лека по лека ще събера разни пиратски сетове. За момента имам 2 х 6243, 2 х 6242 и един 6270 (чисто нов, от Михаела - mishok). Не е зле като за начало. :)

П.С. Повечето идеи са от 6276 - Eldorado Fortress, позна. :)

mrcastle

Ама никак не е зле. Много съм впечатлен от придобивките ти до тук. Фортът е хубав единствено не ми харесва, че лявата и дясната му страна не са еднакви.Аз се стремя да строя нещата еднакви и от двете страни. Вярно, че някой сгради си имат такава архитектура, но и да се мъча няма да направа подобно нещо. ;D