• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Най-красива минифиргурка - ПРАВИЛА

Започната от vladoniki, 05, Декември, 2010, 06:10:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

icefire3

аха ок и аз се сетих за тва че и за един ден  може да стане но........ :D няма значение...ще няблюдавам  :P
Златин Шишков

icefire3

Владо, може ли да ми смениш снимката на гласуването, защото тази не ме кефи...сложи някоя която е с шлем, плс...
Златин Шишков

vladoniki

Цитат на: icefire3 - 20, Декември, 2010, 09:16:46 PM
Владо, може ли да ми смениш снимката на гласуването, защото тази не ме кефи...сложи някоя която е с шлем, плс...

Готово!

icefire3

благодаря!

п.с Днес е 21 кога ще можем да гласуваме??? по- късно ли?
Златин Шишков

Nimor Imphraezl

Your death shall be one more step to my victory.

vladoniki

Цитат на: icefire3 - 21, Декември, 2010, 08:42:09 AM
благодаря!

п.с Днес е 21 кога ще можем да гласуваме??? по- късно ли?

Темата вече е отворена и приема вашите гласове. :)

vladoniki

Вече се появиха повтарящи се регистрации! Временно съм взел по-строги мерки за нови потребители, за да се избегнат злоупотреби!

Morpheus

Проблема се решава много лесно. Зачитат се гласове под формата на  мнение в темата за гласуване. Право на глас да имат потребители, регистрирани по-рано от 5.12.2010 примерно.

vladoniki

Подхванали сме го вече с гласуването с анкета, ще го довършим така. :)

П.С. Който от участниците се изхитри и си направи 2-ра регистрация, за да гласува повече от един път за творението си, автоматично отпада от конкурса и губи възможността да спечели награда. Приемете го като добавка към правилата. До момента подобен опит направиха pecataD и legofeniko. :) Надявам се да приключим с шмекеруването на дребно. "Добавката" влиза в сила веднага. На pecataD и legofeniko им е простено, но при нов опит...  ;D

legofeniko

Изключи ме, голяма работа!

vladoniki

Цитат на: legofeniko - 22, Декември, 2010, 07:44:49 PM

Кажи, че не искаш да участваш в конкурса и ще махна творението ти от гласуването, не е нужно да си правиш 3-та регистрация. Аз съм разбран човек и ще разбера, ако по някаква причина не искаш участие в "Най-красива минифигурка". Някак тези действия, не подобаващи дори на дете от детската градина, не показват никакъв респект, нито към мен, нито към останалите потребители форума.

legofeniko

Да това искам не разбра ли ама ми пусни другите регистраций поне няма да гласувам за нищо ако трябва

_Oceanblue_

Цитат на: vladoniki - 22, Декември, 2010, 08:09:23 PM
Цитат на: legofeniko - 22, Декември, 2010, 07:44:49 PM

Кажи, че не искаш да участваш в конкурса и ще махна творението ти от гласуването, не е нужно да си правиш 3-та регистрация. Аз съм разбран човек и ще разбера, ако по някаква причина не искаш участие в "Най-красива минифигурка". Някак тези действия, не подобаващи дори на дете от детската градина, не показват никакъв респект, нито към мен, нито към останалите потребители форума.

За шмекеруване на дребно - бан на потребителя, изваждане от конкурса, изтриване на подадените гласове и  блокиране то IP-то.

vladoniki

Цитат на: _Oceanblue_ - 22, Декември, 2010, 10:22:03 PM
За шмекеруване на дребно - бан на потребителя, изваждане от конкурса, изтриване на подадените гласове и  блокиране то IP-то.

Ти го каза! Не съм привърженик на такива крайности, но понякога не е излишно. :)

П.С. Потребителят вече не участва в гласуването.

icefire3

Златин Шишков