• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Лего град вкъщи

Започната от Plamen1466, 11, Ноември, 2009, 10:10:24 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Цитат на: _Oceanblue_ - 30, Януари, 2010, 07:11:00 PM
Градът ти много добре се развива . Някакви идеи да прибавиш Green Grocer ; Coffee Corner , полицейски участък, etc ?
В интерес на истината имам подобна идея. За момента само цената им ме спира.  ;D

vladoniki

Снощи започнах нова подредба на града ми. Днес вече е завършен. :)

Направих и кръгово движение - не е реалистично, но изглежда приятно. :)

...историческа забележителност - Сфинкс... сепараторът се мотка по макета - случва се  ;D  ;D  ;D

... пожарникарите гасят запалелият се комин, а мацката с непоклатимо спокойствие отпива от горещото кафе  ;D  ;D  ;D

... чака "клиенти" ...

... малка гара - то направо спирка...   ;D  ;D  ;D

gogo29

Plamen1466

Пламен Диков

MONKI6

Много ме кефи кръговото  ;)Ако позволиш лека забележка,тая църква до релсите нещо не ме кефи.
Симеон Ангелов

vladoniki

Цитат на: MONKI6 - 05, Февруари, 2010, 05:19:08 PM
Много ме кефи кръговото  ;)Ако позволиш лека забележка,тая църква до релсите нещо не ме кефи.

Прав си! Сложих я само колкото да е в града. Нещо ми писна тази църква. Трябва да измисле нещо ново.  ;D

victorcito

Аз ако имах лего град щях да имам бар :) - църквата е хубаво нещо, но ... може да има просто някъде кръст :)

vladoniki

Цитат на: victorcito - 05, Февруари, 2010, 05:30:13 PM
Аз ако имах лего град щях да имам бар :) - църквата е хубаво нещо, но ... може да има просто някъде кръст :)
Хммм, за ориганален сет с бар не се сещам. ;D  ;D  ;D В пицарията сервират бира на корем.  ;D

legoboss

За кафенета-6411,6416 "Paradisa" ili 6376-то е и ресторант и кафе :)

legoboss

Ето малко нови снимки на градчето ми :)

За съжаление поради липса на място само съм го наредил за 15 мин да го снимам и за това няма много население и допълнителни украси само сетове в оригиналния си вид :),има и още много сетове за добавяне но нямаше време за тях :(

Извинявам се за лошото качество на снимките понеже са правени в 4 сутринта и няма дневна светлина :D

:D :D

vladoniki

Браво! Обширен град с яки планини - много радват.  ;D

vladoniki

...две улици от жилищната част на града.  ;D

:)

legoboss

Това е квартала за баровци според мен,с такива хубави къщи ;D

vladoniki

Лего отряд за бързо реагиране - иначе казано телефон 112 в Лего градът.  ;D

Само с едно обаждане на Лего телефон 112 ще мобилизирате спасителна акция по суша, вода и въздух.  ;D

... дано не се налага, но те винаги са в готовност...  ;D

C-3po

Божидар Иванов или БДЖ