• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Лего град вкъщи

Започната от Plamen1466, 11, Ноември, 2009, 10:10:24 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Цитат на: sprouse - 05, Януари, 2012, 09:41:12 PM
Възхищавам ви се на всички на градовете ,, дано и моя да стане такъв скоро .. особено на владиники .. браво пич просто евала .. а да те попитам от къде си взимаш всички къщи и пътищата ? :)

Мерси.  ;) Събирани са доста време от къде ли не - от хора от форума, магазини, бриклинк...

vladoniki

Една малка градска сценка от мен
- Къде се покриха тия бандити?

PecataD

Това е супер! А как си го направил? Отдолу някакви тухлички и главата? ;D Доста добре измайсторено.
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

Цитат на: PecataD - 23, Януари, 2012, 09:51:54 PM
Това е супер! А как си го направил? Отдолу някакви тухлички и главата? ;D Доста добре измайсторено.

Мерси! Към долната част на главата съм сложил + , а над нея е закрепен капакът на кофата - ;)

mrcastle

Трябва да го пробвам.Мисля, че добре ще се впише в градската ми среда. :) И аз трябва някой ден да кача някоя снимка на скромния си град. ;D

vladoniki

Ето и пощальоните на града ми, които доставят всички пратки от Бриклинк.  ;)

...и транспорта за пратките - 7731 + 7732.

2-та сета съм ги събирал на части. Поръчал съм и лепенки за 7732, ще ги залепя, когато пристигнат. А пощальонската армия съм я събрал благодарение на Гого и БоХоби.  :)

gogo29

Хахаха.......... щом съм помогнал за набавянето на персонала дай някаква отстъпка при доставките от бриклинка  ;) Като за редовен клиент  ;D ;D ;D ;D ;D

vladoniki

Селскостопанският отбор на града.  :)

vladoniki

Цитат на: gogo29 - 30, Януари, 2012, 06:00:16 PM
Хахаха.......... щом съм помогнал за набавянето на персонала дай някаква отстъпка при доставките от бриклинка  ;) Като за редовен клиент  ;D ;D ;D ;D ;D

Е как, всички пакети за теб са безплатни.  ;) Сивият кашон до самолета не е ли твоя колет? Дрънка на Лего.  ;D

busa

Супер! много население има в твоят град  :)
град София тел. 0887302715

Stey

Самолета го имам и аз, и мога да кажа че е уникален! Този самолет все едно е от златното време на лего!
Стоян В.Б.

vladoniki

Цитат на: Stey - 30, Януари, 2012, 08:34:32 PM
Самолета го имам и аз, и мога да кажа че е уникален! Този самолет все едно е от златното време на лего!

Така е! Използвани са предимно класически части и едва 2-3 от новите. С повече желание могат да се заменят със стария им аналог и картинката ще е пълна.  ;)