• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Каква музика слушате?

Започната от mrcastle, 21, Ноември, 2010, 09:50:47 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mrcastle

Имам секретна информация. ;D Днес се сдобих с новия и последен албум на Роксет.Ако някой има интерес ще му го пратя. ;)

DMitar

Depeche Mode, Queen, Duran Duran
The Beatles, George Michael, INXS, REM, U2, Roxette
Electronic - Orbital, FSOL, Underworld
Other - Fat Boy Slim, Classical  и много други
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

mrcastle

Искаш ли да те поздравя на някоя група. ;) За предпочитане Queen,U2 и Roxette, че с тях разполагам. ;D

vladoniki

vladoniki

Едно готино клипче с Лего музиканти и не на последно място една яка песен от не много далечното минало - 2001г.
Rammstein - Feuer Frei

Alkoholiker

Браво за клипчето, Владо. Супер яко е и още по-якото е, че Rammstein са ми либима група :) Надявам се скоро пак да ги гледам на живо в България :)

mrcastle

Знам едно лудо парче за феновете на Knight Rider. ;) Само дето KITT не е от Лего както и част от обстановката. :(

LEGO Knight Rider Feat. MC Michael Knight & K.I.T.T (DJ Manny Marc)

П.С. Вече минах на по тежките стилове. ;D

Боби

Аз пък си падам малко по хевито. Слушам Metallica, Manowar, Running Wild, Grave Digger, Helloween, Rammstein, Sabaton и още доста други. Разбира се слушам и всякаква друга музика, но без чалга ;D

IRadev

Цитат на: Боби - 01, Септември, 2012, 10:54:57 AM
Аз пък си падам малко по хевито.
Музикта, която ме концентрира психически и зарежда физически - Rammstein + Kamelot (албумите с Roy Khan) и от време на време Nightwish и Manowar. AC/DC са като солата за яденето.
Иначе слушам диско, денс, старата елктронна - Жан-Мишел, Вангелис, Саш и ATB. Много Миле Китич и всякви сърбежи. Без върла чалгия. Малко от стария рапец - Спенс, Ъпсурт, DMX, 2Pac, Eminem.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Flankerivo

Аууу, интересно, доста рок привърженици, което означава, че посетителите са градивни хора. Супер! И аз слушам основно рок, метал, явно остарявам или е от многото работа и тежкото ежедневие, защото в последно време силният метал ми надува главата, ушите и прочие. Но това е истинската музика.

PecataD

Пецата да ви се похвали, че вече слуша рок и балади. :D Някой за Rammstein другата година? :)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

Alkoholiker

ЦитатНякой за Rammstein другата година?

Аз ще съм там 100%, Front-stage иначе няма смисъл :)

Като бяха в България за първи път беше много силно :)

IRadev

Цитат на: Alkoholiker - 14, Ноември, 2012, 04:15:47 PM
Аз ще съм там 100%, Front-stage иначе няма смисъл :)
Чакам да мине моя рожден ден и със събраните пари се юрвам към Ивентим. Дано до тогава да остане един билет за пред сцената :P
Чаках ги 6 години да дойдат и като беше Сони Сфиър в София, аз се оказах в Дъблин. :)
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

IRadev

Апропо, някой ще ходи ли този петък на dj Sash (I love the 90s)?
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

PecataD

Цитат на: IRadev - 14, Ноември, 2012, 09:54:26 PM
Апропо, някой ще ходи ли този петък на dj Sash (I love the 90s)?
На мен много ми се ходеше, обаче разбрах 1 ден преди концерта.. ;D
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM