• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

LEGO Sofia

Започната от pleomaxbg, 14, Ноември, 2010, 08:03:05 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pleomaxbg

Цитат на: vladoniki - 14, Ноември, 2010, 09:12:01 PM
Цитат на: pleomaxbg - 14, Ноември, 2010, 09:08:20 PM
Аз започвам да строя НДК! Както каза Владо, всичко в София е във ръцете ни, така че успех в търсенето... Аз една от сградите си я "плюнах"... ;D

Направи една тема "WIP: НДК", когато започнеш строителството. Ще ми е изключително интересно да следя строителството. Сградата е сложна, с много чупки и детайли... :)

100% и на ЛДД ше го видиш преди старта!

Morpheus

Като се замисля, че всички части ще трябва да се поръчват ,че няма грам "Tan" и сиви части, но това не е проблем. Малко ме притеснява направата на покрива и другите изгледи на къщата , явно ще трябва да отида да наплякам малко снимки. Очетава се дългосрочен проект.

vladoniki

Цитат на: Morpheus - 14, Ноември, 2010, 09:21:08 PM
Като се замисля, че всички части ще трябва да се поръчват ,че няма грам "Tan" и сиви части, но това не е проблем. Малко ме притеснява направата на покрива и другите изгледи на къщата , явно ще трябва да отида да наплякам малко снимки. Очетава се дългосрочен проект.

Такива проекти са дългосрочни. За кулата съм направил 8 поръчки до момента, а все още не съм събрал всичките нужни части... за стойността на частите е излишно да се говори.  ;D

mrcastle

Няма лесна сграда.А като са готови какво ще правим?

vladoniki

Цитат на: mrcastle - 14, Ноември, 2010, 09:28:13 PM
А като са готови какво ще правим?

Нека станат готови, пък ще му мислим. Винаги може да ги съберем на едно място и да декорираме между тях, за да се получи цял град, наречен "Lego Sofia".  ;D

mrcastle

Ще потърсим ли помощ от лебго или сами ще си строим? ;D

vladoniki

Цитат на: mrcastle - 14, Ноември, 2010, 09:53:23 PM
Ще потърсим ли помощ от лебго или сами ще си строим? ;D

Всеки, който иска да се включи е добре дошъл. :) Всеки да си мисли и ако реши да се включи, може да го направи със сграда.

vladoniki

Между другото, ако на някой му се отдават микро моделите, също ще е много интересно да направи някоя софийска сграда в микро мащаб. :)

mrcastle

Проблема е че нямам много прозорци и немога да си избера какво да строя.

vladoniki

Morpheus, разделих мнението ти за къщата на ул. "Сан Стефано" 6. Новата тема е в раздел Лего Град и Влак. :)