• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Кой сет да избера - 3178 vs. 7942

Започната от icefire3, 04, Ноември, 2010, 10:10:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

icefire3

здравейте видях в магазина и има следните сетове(които харесах):
3178   и   7942,  но се чудя кой да избера самолета повече ми харесва, но мини камиончето има части които повече ми харесват... ако някой има тези сетове моля ви дайте предложение дали са хубави.
Златин Шишков

vladoniki

Аз имам 7942, но не и 3178. 3178 ме радва повече от 7942, но напоследък съм решил да не събирам летателните апарати (самолети и хеликоптери) от City серията, защото заемат много място. :) И все пак от 2-та бих избрал 3178, защото е в любимият ми цвят - жълто. :) От друга страна в 7942 има доста нужни и редки части, които винаги биха били полезни - сини лампи, резачка, радиостанция, шкафчета...

Ммм, изборът е твой. :)

mrcastle

И аз мисля, че колата е по-добре. Не можеш ли да си вземеш и двете?

icefire3

здравейте преди малко си купих 7942 бях изненадан наистина има много редки и хубави части хареса ми и наличието на много..предмети в смисъл-каска,бутилки с кислород,нощно виждане,брадва,резачка,маркуч и тнт хареса ми и мисля че направих добър избор :P

П.С сега не мога да си ги купя и двете нямах достатъчно кинти
Златин Шишков

vladoniki

icefire3

благодаря :D   някои хора не биха се радвали...но аз се радвам че ог имам защото е един от малкото ми сетове  ;)
Златин Шишков

vladoniki

Всеки един добавен сет към колекцията си е радост. :)

mrcastle

Цитат на: icefire3 - 05, Ноември, 2010, 07:49:33 PM
П.С сега не мога да си ги купя и двете нямах достатъчно кинти

Събирай аз напоследък малко си купувам и сега съм събрал доста.Какво ме очаква  на коледа...  ;D

PecataD

Браво добро решение , 7942 радва с красивите и детайлни части които има . Аз имам такъв и обмислям сега да взимам и 3178 , но нямам много време да "поскитам" из мола  ;D Иначе ще проверя за цената в халите , пък ще видим от много време съм го набележил :P :P
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

icefire3

Златин Шишков