• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Дарение ?

Започната от pes, 14, Октомври, 2010, 01:38:06 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pes

Не мисля че е удачно нещата да се пращат на адрес, било той моя или твоя. Най малкото,че храта са малко скептични към подоен вид дарения. Все пак това е първа наша инициатива и трябва да докажем, че сме коректни. Мисля си , че е по добре да направим един сборен пункт (пр. пл. Славейков или Попа) и от там да потеглим с нещата към дома и който изяви желание да дойде с нас да се увери, че пратката ще се достави.

Иначе координати - 0885 77 44 01 - Никола Македонски

vladoniki

Прав си! Но не смяташ ли, че хора който не са от София, просто няма да дойдат, хора, който точно в този ден са заети - също няма да дойдат. В най-добрия случай ще се видим само 2-мата с теб. :)

Практиката при такива форумни дарения е точно такава - хората имам на разположение месец, два, през които могат да изпратят тяхното дарение на организаторите, като предварително е обявена дата, на която дарението отпътува към дома. Разбира се всеки желаещ може да дойде и до дома. :)

pes

Владо, факт е, че нямаме опит в такива инициативи, а в същото време имаме желание, така че нека направим така...

- Присъединяваме се към кампанията на ofroad -а  -> носим даренията от legomania и други съпричастни форуми при тях, пък живот и здраве догодина може да подемем собствена кампания.

Съгласен ?

П.П. за тези които се чудят защо си пишем тук -  дискусията ни е публична ( не на лични, скайпове, тел. и т.н ) за да може всички да заемат позиция.

vladoniki

Съгласен! А и само по този начин, открито, трябва да е всичко! :)

Morpheus

Не бих се разделим с части от Lego, но ми се иска да се включа и реших да се разделя с 20-30 колички в мащаб 1:64. Как ще стане врътката? Ако Владо е съгласен в Събота или Неделя да се разберем нещо и да ги дам на него.

pes

http://field.dibla.com/index.php?topic=6787.0

Набираме скорост и в Dibla

Владо, кой е точния адрес на дома ?

pes

Ето адреси на различни домове. Мисля си дали няма да е по -добре ние да се насочим към друг дом. Ако OfFroad  форума ще носят неща в Ново село ние да се насочим към някой дом напр. тук в София. ???

vladoniki

Цитат на: pes - 18, Ноември, 2010, 11:55:29 AM
Ето адреси на различни домове. Мисля си дали няма да е по -добре ние да се насочим към друг дом. Ако OfFroad  форума ще носят неща в Ново село ние да се насочим към някой дом напр. тук в София. ???

+1 от мен

pes

wwjj

Дадохте ли частите най сетне?
Симеон Трифонов