• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Пиратски кът

Започната от vladoniki, 11, Декември, 2009, 07:04:09 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

До момента не съм събирал пиратските серии на Лего, но откривам и колекция Пирати. :)

За сега само няколко сетчета, но не е зле като за начало. :)

Други фенове на Пирати? :)

bqlicheren

Здравей Vladoniki,

Първо искам да ти благодаря за полезния линк към този форум. Ще гледам да му хвърлям по някое око и да вземам участие.
Второ, искам да ти кажа, че в мое лице ще намериш един отявлен фен на серия "Пирати", така че ще има какво да си говорим. Между другото, салът, който заема централно място на двете ти снимки, ми е първото пиратско лего и може би второто или третото въобще, така че имам много сантиментални спомени, свързани с него. Подозирам, че и при теб е така...
Трето, бих искал да те попитам кое ти е любимото пиратско ЛЕГО?

Поздрав, bqlicheren
Jolly Roger Forever!

vladoniki

Цитат на: bqlicheren - 13, Декември, 2009, 05:22:27 PM
Здравей Vladoniki,

Първо искам да ти благодаря за полезния линк към този форум. Ще гледам да му хвърлям по някое око и да вземам участие.
Второ, искам да ти кажа, че в мое лице ще намериш един отявлен фен на серия "Пирати", така че ще има какво да си говорим. Между другото, салът, който заема централно място на двете ти снимки, ми е първото пиратско лего и може би второто или третото въобще, така че имам много сантиментални спомени, свързани с него. Подозирам, че и при теб е така...
Трето, бих искал да те попитам кое ти е любимото пиратско ЛЕГО?

Поздрав, bqlicheren

Здравей и добре дошъл! :)

Пиратските сетове ги имам от преди 3-4 дена. До момента не съм събирал такива сетове, но вече мога да кажа, че ми стана интересно и съм запален. :)

Публикувай информация с какво си играеш ти. :) Ще ни е интересно да разгледаме твои пиратски творения. :)

bqlicheren

Здрасти отново,

За съжаление напоследък малко време ми остава да се занимавам с "Лего", но когато имам възможност се занимавам най-вече с морски битки и строеж на пристанища. Когато имам готово някое по-голямо творение, ще се постарая да изпратя някоя и друга снимка.
Jolly Roger Forever!

vladoniki

Цитат на: bqlicheren - 13, Декември, 2009, 05:39:23 PM
Здрасти отново,

За съжаление напоследък малко време ми остава да се занимавам с "Лего", но когато имам възможност се занимавам най-вече с морски битки и строеж на пристанища. Когато имам готово някое по-голямо творение, ще се постарая да изпратя някоя и друга снимка.
Звучи много интересно, ще се радвам да видим снимки тук. :)

legofeniko

vladoniki

Ново-зараждащият се пиратски кът.

Lego Pirates at home

:)

mrcastle

Аз имам кът, но ти го знаеш. ;D

majormax

Много е яко :) 2 етажа пирати нали?

vladoniki

Цитат на: majormax - 09, Януари, 2011, 03:10:37 PM

Мерси, да 2 етажа, за сега. :)

gogo29

Цитат на: vladoniki - 08, Януари, 2011, 12:57:55 PM
Ново-зараждащият се пиратски кът.

Много бързо го направи  :) :) :) Става супер!!! ПРОДЪЛЖАВАЙ  :)

NicotineLL

Цитат на: vladoniki - 09, Януари, 2011, 03:21:28 PM
Цитат на: majormax - 09, Януари, 2011, 03:10:37 PM

Мерси, да 2 етажа, за сега. :)

Ще имаш ли място за още 2 гиганта някъде там?  :)

vladoniki

Ще трябва да взимам още една витрина.  ;D

mirbg

Някой май е превзел на абордаж Баракудата и Ред Беард Рънера...:)))

Knight

ПОжелавам ти да го допълнишс 6279  ...един от любимите ми пиратски сетове...  8)
Светлозар Г.