• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: Мавзолеят на Георги Димитров - v2.

Започната от vladoniki, 27, Юли, 2010, 05:48:53 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Цитат на: legostef - 29, Август, 2010, 09:51:14 PM
Цитат на: vladoniki - 22, Август, 2010, 03:28:33 PM
Ето и един гвардеец:

Искаш ли две такива шапки? За съжаление не успях да намеря по-подходящи

Мерси за предложението! Ще се възползвам. :) Идните 2-3 седмици се очертава да ми е доста натоварено, след това ще пиша да се разберем. :)

vladoniki

Добавих две тухлички височина на горната част на Мавзолея. Сега мисля, че е в по-добра пропорция с истинския Мавзолей.

vladoniki

Двама гвардейци и Бай Тошо.

;D

vladoniki

Използвах фигурките от Серия 5 колекционерски минифигурки, с малко промени се получиха нови гвардейци.

DMitar

Ха-ха и бай Тошо  :) :) :) малко младичък ми се вижда тука
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

vladoniki

Цитат на: DMitar - 25, Октомври, 2011, 10:41:48 AM
Ха-ха и бай Тошо  :) :) :) малко младичък ми се вижда тука

Версията на Мавзолея е от преди 1960г. и той е бил младичък тогава.  ;D

iorun

vladoniki

Цитат на: iorun - 25, Октомври, 2011, 09:39:43 PM
Защо не използваш за перилата?

От доста време го мисля, ама все нещо друго излиза на преден план.  ;D

eminemd12

vasilam

Аз съм влизал един път в мавзолея, но не си спомням да е имало стъпала около саркофага. Просто влизаш, минаваш от едната страна и излизаш. Казвам го в случай, че искаш максимален реализъм.

Magdo

Всеки над 30 г., предполагам е ходил поне веднъж, но за тези, които не са го виждали отвътре, ето едно линкче:
Видео споделяне / VBOX7
Това, за което говоря е в началото на филма. Иначе този мок и телевизионната кула са ми е фаворити!   :) 
Nema MOC-a bez rakije! - от сръбски Lego-форум :)
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Magdo

vladoniki

Днес направих надпис на Мавзолея - "Георги Димитров". Надписа е с латински букви, обаче за съжаление от Лего не са пуснали на кирилица. Въпреки това на мен ми допада.  :)

П.С. Буквите са оригинални Лего.  ;)

vladoniki

От доста време не бях отварял мавзолея, бях забравил каква какафония от цветове цари вътре. Набързо уеднаквих цветовете във вътрешността му.

Направих и нов "аквариум". Изглежда значително по-добре от предходната си версия.

"Ремонтирах" и фигурката на другаря Димитров.

Ето и снимка на другаря, за да ви е по-лесно да сравнявате, да критикувате и да предлагате как да направи фигурката да прилича повече на оригинала.  :)

martis77

велико! много изпипана работа.получило се е страхотно! сега ако направиш и ндк-то на култарата нямаш равен:)))

gogo29