• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Brick View

Започната от vvass, 14, Декември, 2023, 08:10:56 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vvass

Добра вечер,

Сега ще ви представя един малък, но за мен много добър и интересен проект.

Синът ми учи програмиране и имаше курсова работа преди завършване да създаде сайт на свободна тема.

И той реши да ми угоди на акъла и създаде - BrickView.

Според мен, не че ми е син се справи перфектно спрямо условията, които му зададох... ;)

Журито беше впечатлено, че не е поредния сайт за обуща, конфекция или манджи и беше УАУ. 8)

Пиша ви линк към сайта, ако ви е забавно и имате 5 минути може да се регистрирате, да споделите нещо интересно и то ще е ново за всички нас.

Сайтът е - https://brickview.vasspass.net/

Отворени сме за добри думи, както и за конструктивен коментар, които да направят този сайт още
по-добър.

За идеи, за критика, за неща по сайта на които им е необходим ремонт - vassdeniss@gmail.com

This is the way...

mamun

Адашче,
То тва не работи бре.
Написах си данните и натиснах регистрация и виси.
Чукнах ревюта - виси.
Я вижте дали си вижда базата

vvass

Цитат на: mamun - 15, Декември, 2023, 09:59:48 AM
Адашче,
То тва не работи бре.
Написах си данните и натиснах регистрация и виси.
Чукнах ревюта - виси.
Я вижте дали си вижда базата

Пробвай сега, токът бил спрял и му трябвало рестарт

vasilam

Браво адашче, всичко е много добре. Аз лично бих се радвал ако има повече снимки на сетовете. Твои снимки, не от нета. Сега като си се хванал на хорото ще трябва доста да попишеш.

ender

Значи, че на интерфейса мога да му намеря кусури, мога. Ама тези неща се чистят само с опит, та не се броят. Супер сайт, добавих си колекция, веднага ми намира сетовете, части, години... Да похвалиш юнака!

vvass

Цитат на: vasilam - 15, Декември, 2023, 10:22:39 PM
Браво адашче, всичко е много добре. Аз лично бих се радвал ако има повече снимки на сетовете. Твои снимки, не от нета. Сега като си се хванал на хорото ще трябва доста да попишеш.
Ако напишеш мнение на сета може да качиш собствени снимки  :)

vvass

Цитат на: ender - 16, Декември, 2023, 10:55:24 AM
Значи, че на интерфейса мога да му намеря кусури, мога. Ама тези неща се чистят само с опит, та не се броят. Супер сайт, добавих си колекция, веднага ми намира сетовете, части, години... Да похвалиш юнака!
Ще предам! Той каза, че интерфейса не му е било любима част, но иска да поработи по нея по някое време.

cardif

На мен не ми се отваря :-\

cardif