• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка в Wunschbox 50 % off

Започната от bee_curtain, 08, Октомври, 2022, 08:51:53 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bee_curtain

Здравейте. Отворил съм поръчка тук:

https://store.bricklink.com/Wolle1234#/terms

Ако някой иска да се включи, може да ми изпрати количката си до утре вечерта /9 октомври/ 20:00
Не съм го питал още дали ще е проблем да добавям още части, защото имаше някаква тъпотия за максимум 20 лота при моята поръчка, но се надявам да мога да поръчам още.

Ванка

Привет,

Има ли възможност да вляза в поръчката с тези 2 части: 1х Black Minifigure, Head (Plain) - Hollow Stud и 1х White Minifigure, Headgear Helmet SW Clone?

Предварително се извинявам, виждам, че при такива поръчки изкарвате някакви готови файлове, но не съм запознат с технологията.

Поздрави,
Ванката

Ванка

cardif

bee_curtain

Получих. Има някаква тъпотия в този магазин, че има лимит от 20 лота и минимум 40 лв. Още не ми е отговорил дали ще мога да добавя още части към моята поръчка, защото я пуснах като запитване, а не като поръчка. Чакам.

bee_curtain

Ванка, Cardif и Traycho добавени. Поръчката е направена. Доставката ще е до офиса на Габиели в Германия. Ще плащам с пейпал.

Polimir85

Здравейте, отворена ли е поръчката все още?

bee_curtain

Цитат на: Polimir85 - 10, Октомври, 2022, 10:51:56 AM
Здравейте, отворена ли е поръчката все още?

Здрасти. Снощи я затворих.

Polimir85

ОК мерси, няма проблем. Ще следя ако пак поръчвате. Пича има много интересни неща.

cardif

bee_curtain

Нямах възможност да се занимавам с поръчката. Сега погледнах. Май човекът незнайно как е решил да ползва адреса от пейпал акаунта. По тракинг пратката днес е стигнала България. Написах му съобщение, но като гледам май ще трябва да я търся из пощите тези дни.
Сега ще направя сметката.

bee_curtain

5,4 eur доставка / 4 човека = 2,65 лв на човек

курс на еврото 1,96

Banka - 12,09 евро, общо 26.35 лв.
cardif - 9.47 евро, общо 21,21 лв.
Traycho - 16.15 евро, общо 34,30

Проверете дали всичко е точно, че стават грешки понякога.

Ще помоля да ми пратите парите с банков превод към BG88BPBI79401070484004  Боян Тонев Илиев.

cardif

Цитат на: bee_curtain - 19, Октомври, 2022, 08:24:16 PM
Нямах възможност да се занимавам с поръчката. Сега погледнах. Май човекът незнайно как е решил да ползва адреса от пейпал акаунта. По тракинг пратката днес е стигнала България. Написах му съобщение, но като гледам май ще трябва да я търся из пощите тези дни.
Сега ще направя сметката.
Ужас...

cardif

Ванка

И аз пуснах паричките току-що. Предполагам, утре ще са при теб.