• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Минифигурки серия 22 /цяла серия/

Започната от bee_curtain, 05, Януари, 2022, 06:31:02 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bee_curtain

Здравейте, поръчах цяла кутия от фигурките серия 22. Ако се вярва на написаното в интернет, би трябвало да има точно 3 серии по 12 фигурки. На мен ми трябва една серия. Ако някой иска цяла серия може да ми пише. Цената е 6 лв на фигурка. Единственото условие е, че ще трябва да се преведат парите по банка.

opellego

Взимам един пълен комплект. Пиши ме в списъка.

minichamps

gogo29

Аз пък бих взел няколко отделни фигурки, ако ти останат  ;)

bee_curtain

Втората серия отива при minichamps. Сега стискайте палци наистина да са 3 пълни серии в кутията.  :D Утре ще знам. Ще отворя леко всяко пакетче да проверя. А останали фигурки може да имам ако се проваля нещо с напипването. Смятам да мина през магазина да потърся няколко снежни войника. Ще пиша ако нещо ми се повтаря.

gogo29

Цитат на: bee_curtain - 05, Януари, 2022, 08:15:05 PM
Втората серия отива при minichamps. Сега стискайте палци наистина да са 3 пълни серии в кутията.  :D Утре ще знам. Ще отворя леко всяко пакетче да проверя. А останали фигурки може да имам ако се проваля нещо с напипването. Смятам да мина през магазина да потърся няколко снежни войника. Ще пиша ако нещо ми се повтаря.
И аз съм загледал снежният войник и трубадура  ;)

bee_curtain

При фигурките всичко е точно. 3 серии, проверени. Пратете ми данни къде да пратя пратките или дали ще чакате ако имате някакви части за обща пратка.
Ще помоля да ми пратите парите с банков превод към BG88BPBI79401070484004  Боян Тонев Илиев. Благодаря!