• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка Lucky bricks Германия ПЛАТЕНА

Започната от bee_curtain, 17, Ноември, 2021, 09:23:37 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bee_curtain

Здравейте, отворих поръчка в https://store.bricklink.com/anguray?p=anguray#/splash
Транспортът ще е до Габиели Германия и от там до Варна. В Германия трябва да е 3,95 €, после на кг до Варна.
Попитах дали случайно има такси за пейпал плащане, защото не намерих информация. Ако няма, ще платя с пейпал.
Ще оставя поръчката до неделя/21.11.21/ в 20 часа.

vasilam

Привет, аз ще участвам. Моля те, прати ми едно ЛС ако знаеш как да си направя поръчката на файл.

Polimir85

Здравейте, и аз бих участвал, но нямам представа как се процедира. Някакъв файл ли се попълва, тук ли пиша какво искам да взема? Има ли някакви ограничения на количества или бройка? Мерси

bee_curtain

Здравейте, внимателно добавете исканите части в количка. После цъкате на количката /най-отгоре вдясно на страницата/ и на новия екран маркирате вашата поръчка и натискате export. Слез това може да ми пратите файла на имейл. Добавям директно количката, така че грешки от моя страна не могат да станат. Няма ограничения за частите.

shizziss

И аз ще се включа, но ще ти изпратя моята количка до няколко дни, че имам да проверя какво още ще ми е нужно (не съм си актуализирал уишлиста скоро)

Smexa

Здравей, би ли ми добавил тези неща  ;)

SGB

И аз бих се включил със следните неща:
Благой Миланов
My Sets - http://brickset.com/search/?ownedBy=SGB

Polimir85

Мерси за пояснението. Прикачам файла.

bee_curtain

Добавени
smexa - EUR 12.03
sgb - EUR 34.98
Polimir - EUR 114.99

minichamps

Ако е удобно тези две нещица
3626bpb0648. 1бр
973pb1779c01. 1бр

bee_curtain

Цитат на: minichamps - 18, Ноември, 2021, 10:31:18 PM
Ако е удобно тези две нещица
3626bpb0648. 1бр
973pb1779c01. 1бр

Първото го няма вече. Искаш ли само второто?

bee_curtain

minichamps

Лошо само за едно... Нищо поръчвай го

bee_curtain

bee_curtain