• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка от Лего Румъния?

Започната от bee_curtain, 27, Април, 2021, 02:18:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bee_curtain

Здравейте, някой дали има негов човек в Букурещ? Има много добра цена на 21325 Medieval Blacksmith. За съжаление те не пращат извън страната, а с куриер няма сигурна опаковка и може да дойде надупчена кутията. Затова трябва съвестен човек да вземе сетовете от магазина, да ги опакова добре и да му пратим куриер.

vladunov

Привет, колко много добра е цената?

Виж колко са в един кашон, сигурно за такъв сет са 2 броя, просто трябва да се поръчва на такива бройки, че да дойде в оригинален кашон. После съобщение към търговеца  да си бъдат така пакетирани и после Еконт, не би трябвало да има драми така.

Stormfury

Аз на твое място, бих поизчакал още малко. Сета 100% ще се появи в емаг, и ще може да се вземе на много добра цена и от тук :)

bee_curtain

От няколко дни си пиша с румънците и с отдела на Еконт за Румъния. Никой не поема отговорност за опаковка. А сетовете се продавали на бройки в магазините. Дали ако съм там и искам 2 ще ми дадат и кашона... Това е положението. А цената е с 20 процента отстъпка. Което доста ми допада.

bbeettaa00

На каква цена си го намерил в Букурещ?

bee_curtain

Цитат на: bbeettaa00 - 28, Април, 2021, 10:25:53 AM
На каква цена си го намерил в Букурещ?

255 лв в официалния магазин на Лего.

bee_curtain

Владо, ако може да изтриеш темата. Няма нищо полезно в нея. А и няма да има обща поръчка. Благодаря.  :)