• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща доставка lucky bricks Германия

Започната от bee_curtain, 24, Февруари, 2020, 04:21:22 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bee_curtain

Обмислям поръчка от https://store.bricklink.com/anguray#/splash
Сетът ideas friends е с най-ниската цена. Ще огледам и за още неща. Доставката до България я дава 20 евро. Съответно ако има мераклии си сметнете и доставката с Еконт от Варна.

mamun

Цитат на: bee_curtain - 24, Февруари, 2020, 04:21:22 PM
Обмислям поръчка от https://store.bricklink.com/anguray#/splash
Сетът ideas friends е с най-ниската цена. Ще огледам и за още неща. Доставката до България я дава 20 евро. Съответно ако има мераклии си сметнете и доставката с Еконт от Варна.

Аз бих участвал с малко части, ако има с кой да си делнем и доставката до София

vvass

Ако аз прибера 76895 няма да остане много място... ;)

neelton

Цитат на: vvass - 24, Февруари, 2020, 09:10:31 PM
Ако аз прибера 76895 няма да остане много място... ;)

Днес има 33% в ЕМАГ, можеш и оттам да го вземеш ферарито за 30лв, ако се съберат хора за безплатна доставка. И аз съм му се наточил.

Stormfury

Аз бих влезнал с малко части също :)

П.П. Само ме интерусва германската доставка на какъв принцип ще се разпределя? Надявам се на % спрямо грамажа.

bee_curtain

Ако има само 2-3 колеги с по няколко части ще е някаква съвсем символична доставката. Надеждата ми е да има надъхани за сетове за да има наистина полза от доставката за всички. В такъв случай ще разгледам таблицата от общи поръчки и ще я копирам.

cardif

traycho chilev

И аз  :-[  имам интерес ако ме допуснете  ??? към няколко части и фигурки моля

A.K.B.

И аз бих се включил с най-голямо удоволствие, с части и сетове :)
Ал. Богданов

shizziss

bee_curtain

Така, направих таблица в гугъл. Там ще добавям частите на всеки един ръчно, след като ги добавя в бриклинк. Когато ги добавя ще пращам на лс линк към таблицата и принт скрийн на самите части за да може да си ги проверите. Който иска да участва може да ми пише до неделя вечерта, а в понеделник ще може да ми пратите парите. Във вторник ще поръчам. Като добавя всичко ще се допитам до всички за да видим точно как да разпределим доставката. Ако пропускам нещо - помагайте :)

mamun

в какъв формат ги искаш частите ?

bee_curtain

За момента сме 6 човека. Някой ако иска да се включва да не чака последния момент. В неделя спирам добавянето на части и пускам питане за доставката.

bee_curtain

Ще помоля ако някой обмисля да се включи да пише до към 16-17. В 20:00 часа пускам поръчката към магазина.

bee_curtain

Поръчах. За съжаление се наиграх, защото Ideas Friends го няма, а заради него правих поръчката.  :(
Липсва още Crocodile cage на А.К.Б.

Всичко друго го даде налично, чакам фактурата. Има възможност да не я пратят бързо, така че ще изчакаме с преводите. Ще напиша като имам нова информация.