• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Общи предложения

Започната от vladoniki, 11, Ноември, 2009, 08:07:21 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

vladoniki

Здравейте приятели,

В тази тема може да споделяте идейте си за развитие на форума - предложения за нови раздели, функции и всичко останало. :)

bqlicheren

Бих ти предложил към историческия раздел да добавиш и секция "Уестърн". Според мен това беше една много хубава серия и ЛЕГО сами са си виновни, че не я развиха както трябва.
Jolly Roger Forever!

vladoniki

Цитат на: bqlicheren - 15, Декември, 2009, 07:28:56 PM
Бих ти предложил към историческия раздел да добавиш и секция "Уестърн". Според мен това беше една много хубава серия и ЛЕГО сами са си виновни, че не я развиха както трябва.
Вече е включена при историческите, благодаря за предложението! :)
Това найстина е една не често срещана, но много интересна серия. Ако имаш колекция в този жанр ще се радваме да споделиш информация и снимки с нас. :)

legoboss

А ако можеше форума да изглежда направен от лего елементи визуално ще е върха!!!(Владо не искам да те затруднявам  ;)само споделям :D)

vladoniki

Цитат на: legoboss - 18, Януари, 2010, 01:59:09 AM
А ако можеше форума да изглежда направен от лего елементи визуално ще е върха!!!(Владо не искам да те затруднявам  ;)само споделям :D)
Тази идея ми се върти от доста време и ще стане реалност, но е нужно време, за да се получи найстина красиво. :)

maniak666

Няма ли да е добре да се направи някакъв раздел в който всеки да си направи тема с колекцията си и да я обновява с всеки нов комплект ?  ::)

vladoniki

Цитат на: maniak666 - 21, Януари, 2010, 10:48:23 AM
Няма ли да е добре да се направи някакъв раздел в който всеки да си направи тема с колекцията си и да я обновява с всеки нов комплект ?  ::)

Раздел Представяне на Лего сетове се обособи сякаш като такъв, в който си показваме колекциите. Всеки, който има желание, може да си отвори отделна тема и там да следим развитието на колекцията му - примерно "Лего колекцията на maniak666" или който каквото му дойде на ум.

Ако имаш друго предвид казвай да действам. :)

maniak666

Мислех си за тема : "вашата лего колекция" , но и така става .  :D Мерси !

legoboss

Браво, това с лего блокчетата в началото на форума е страхотно  ;) +++++++

victorcito

И аз съм ЗА повече лего елементи в дизайна! Обаче без да става претрупано

mrcastle

Има теми за какви фигури и животни имате затова предлагам и за оръжия и към тях да има от рода кристали скъпоценни камъни или джаджи от сити неща които не са оръжия.

nikolai998

Моето предложение да се направи тема в която да се пускат MOC-овете (Направени от нас модели) ,а не да се пускат навсякаде.Също може да сенаправят и вътре подтеми за City & Train ; Technic, Mindstorms & Bionicle ; Castle, Pirates, Adventures & Western ; Creator, Model Team, Ferrari & Racers ;Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter, Spider-man & Batman ; Rock Riders, Power Miners, Agents, Alpha Team, Aqua Riders, Aquazone, Atlanti.

vladoniki

Цитат на: mrcastle - 04, Септември, 2010, 01:47:50 PM
Има теми за какви фигури и животни имате затова предлагам и за оръжия и към тях да има от рода кристали скъпоценни камъни или джаджи от сити неща които не са оръжия.

Всеки може да пусне нова тема, късаеща нещата, които го интересуват. Пускай смело!

vladoniki

Цитат на: nikolai998 - 04, Септември, 2010, 02:26:49 PM
Моето предложение да се направи тема в която да се пускат MOC-овете (Направени от нас модели) ,а не да се пускат навсякаде.Също може да сенаправят и вътре подтеми за City & Train ; Technic, Mindstorms & Bionicle ; Castle, Pirates, Adventures & Western ; Creator, Model Team, Ferrari & Racers ;Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter, Spider-man & Batman ; Rock Riders, Power Miners, Agents, Alpha Team, Aqua Riders, Aquazone, Atlanti.

Всички описани от теб теми са разпределени в съответните раздели. Отделните творения е по-добре да се пускат в отделни теми, в съответния раздел, защото коментарите по отделните MOC-ове ще се оплетат и ще стане бъркотия... кое мнение за кой MOC е...

Може да направим тема в която ще има по 1 снимка на всяко творение и линк към съответната тема, нещо като съдържание на раздела.

mrcastle

От извесно време гледам доло при статистиката че пише следното нещо:Обш Брой Публикации
Пише се общ някой трябва да вземе да го оправи макар, че всеки път като го вида ми става смешно. ;)