• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2019г.

Започната от opellego, 08, Януари, 2019, 09:11:37 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasilam

Цитат на: opellego - 28, Юни, 2019, 11:42:24 AM
И този проект е завършен. Наложи се да сменя цветовете на 2 елемента защото не се справих с поръчката им.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Единия елемент го имам в червено, но е само 1 бройка ми е излишна.

opellego

Цитат на: vasilam - 27, Юли, 2019, 11:34:38 AM
Единия елемент го имам в червено, но е само 1 бройка ми е излишна.
За тези антенки говорим нали:

vasilam

Цитат на: opellego - 03, Август, 2019, 02:03:05 PM
За тези антенки говорим нали:

Да, но имам само една.

opellego

И аз имам една червена. Ще свършим работа. Ще ти драсна на лични.
Цитат на: vasilam - 03, Август, 2019, 06:51:25 PM
Да, но имам само една.

mrcastle

Сдобих се с това и един ключодържател на supergirl

opellego

Няколко дребни неща. Като цяло последните няколко дни много ме сърбяха ръцете да напазарувам стабилно, ама удържах фронта де :)

mnachevg

Да тестваме новата серия...

vasilam

Аз малко късно да се похваля с новата си придобивка. Все пак е модел от преди девет години. 8051-Motorbike от 2010-та. Нямаше как. Нещо съм подхванал моторите и този някак липсваше в колекцията.
       Модела е страхотен. Според мен е по-добър от братята си, които излезнаха след него.

Тук позира с по-малките си братя 42007 Moto Cross Bike от 2013-та и 42036 Street Motorcycle от 2015-та.

Заедно с черешката на тортата от цялата колекция.

Липсва само BMW-то, но и него ще добавя.

Shifta

Много добра мото колекция,поздравления  8) определено ти липсва BMW-то а относно 42007 Moto Cross Bike и аз го имам,не ме кефи особенно,защото е сбъркан от към двигател,но ми е подарък и го пооправих

opellego

10701 се каня вече пета година да взема 1бр. Явно че времето дойде:)

vladoniki

opellego

Честито,
значи заради него разпродаде една витрина с Лего :)

Очаквам да ни го покажеш и сглобен какво чудо е, а и да докажеш че не ни ментиш само с празна кутия :) :) :)

kikoleppard

Цитат на: vladoniki - 20, Септември, 2019, 05:54:19 PM
... след дълго затишие - 31313

Иии браво!

Точно сега Брикшоп го пуснаха в голяма промоция за уикенда. Пращат ми бюлетин и доста ценни сетове са с по 25% отстъпка.

Приятна занимавка!

vladoniki

Цитат на: kikoleppard - 21, Септември, 2019, 09:03:00 PM
Иии браво!

Точно сега Брикшоп го пуснаха в голяма промоция за уикенда. Пращат ми бюлетин и доста ценни сетове са с по 25% отстъпка.

Приятна занимавка!

Взех го за 508 лв. с всичко от МайТойс.

neelton

Скоро дойдох, но започвам да работя по въпроса със статута за жълта лего книжка. Докато чакам с нетърпение много поръчани по-големи нещица, не можах да се сдържа да начешам временно крастата с нещо по-малко.

Харесвам дисплей модели, харесвам динозаври и заради това взех creator-ите. Изглеждат доста сполучливи. Митичните създания например не ми допадат изобщо. Тези подводните роботи много се насилих да ги взема, най-вече заради интересните части, но просто ми грознеят и пасувах в крайна сметка.

Сити пикапа просто от преди ми харесваше как изглежда, а роувъра  е в името на детските ми забежки към Space легото. Пък и да имам нещо по-съвременно, което да "върви" със Saturn V-a.

Много се бях зарадвал на една от напълно импулсивните ми поръчки от ибей на 60110, тъй като беше на чудесна цена, но за жалост продавачът я отказа след като вече му бях платил и много ме натъжи. Мисля да му оставя негативен рейтинг... Твърди, че бил оставил кутията в детската стая и сина му я бил разопаковал и затова щяло да ме рефъндне... Според мен просто е видял, че може да му вземе повече пари, защото я беше пуснал 20% под другите оферти. Та... засега няма да имам пожарна май.