• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Minifigures

Започната от legostef, 02, Юни, 2010, 09:59:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

legostef

Чудя се дали някой е разбрал, че Бо Хоби внасят 16 минифигурки, които ще бъдат отделени в магазина, като възможността да си ги закупят ще бъде предоставена единствено на членовете на Лебго на 3-ти юни?
Тъй като нашата дружина е малко раздразнена от новината (всъщност не малко, а много), си позволих да попитам Бо Хоби дали това наистина е така. Ако се окаже, че е вярно, не го намирам за особено лоялно към останалите им клиенти  >:(
Стефан Генчев

vladoniki

До колкото разбрах е истина.
Нелоялни?!? - Не е за сефте! Това е и причината да си останат само с 3 поръчки от мое име... и нито една повече  ;D

shoker

Принципно и аз харесвам този форум доста повече, но откъм социални контакти лебго са на светлинни години преди легомания... Трябва и ние да поемем малко към дипломацията. Собственика на Бохоби е бил на изложението на лебго, а на второто даже е дал и сетове за дисплей. На първото май Комсед са дали. Няма как първите фигурки да не са за тях. И ние трябва да се свържем с тях... Пък и да направим контанкт. За тях всеки форум е реклама. Пък и в лебго доста се дискутира въпроса за закупуването на фигурките- там хората се мъчат да ги вземат и използват контакти. Ако и ние се бяхме организирали можеше и за нас да има, но трябва да се съберем... За финал - Споко има 2ра вълна :D :D

legohead

Привет!

Правилно сте разбрали, че хората имащи регистрация в Lebgo, имат възможност да закупят по една колекционерска фигурка на човек. Това не изключва тези от нас, които са регистрирани и тук - на практика и аз членувам и в двата форума. Ако имате регистрация в Lebgo, значи можете да участвате. Друго ограничение няма, така че ако желаете можете да се възползвате! Не виждам какво нелоялно намирате в цялата история.

В момента тече и 20% отстъпка за цялата серия Prince of Persia. Това също важи само за регистрираните в нашия форум.

Изложения ще продължаваме да правим, и разбира се всеки от вас е добре дошъл да заповяда! Ще се радваме да дойдете и да се забавляваме с общото ни хоби! Нямаме за цел да създаваме вражда и да се дистанцираме от вас, или от някой друг.

Поздрави от мен!

shoker

Не го приемаите като опит за нова караница. Сигурен съм че никой няма желание пак да има вражди. Аз просто излагам похвални факти за лебго, потребителите и модераторите му. Контаките са винаги добре дошли, а изложенията, въпреки че не съм имал удоволтвието да присъствам на тях, изглеждат много добре. Така че напълно подкрепям тази ви инициатива. И само ако може да попитам как си ги поръчваме, защото като влезна в сайта на бохоби там са 0 като количество.

legohead

От БоХоби решиха, да се продават само на място. Тоест, при лично посещение в магазина.

shoker

А как знаят че си от лебго?

legohead

влизат във форума и виждат дали има регистрация с дадено име.

legostef

Момчета, споко! Тъй като аз подхванах темата държа да изясня причините за това. Абсолютно категоричен е факта, че нямам нищо против Lebgo. Аз също отчитам по-високата активност и по-широките му контакти, но така или иначе предпочитанията ми да чета и пиша твърдо си остават за Легомания. Ако нещо ме подразни то е решението на Бо Хоби - факт, които споделих с Тодор (той естествено май от своя страна пък се издразни на това, което му написах). Това, което споделих с него е, че се считам за лоялен техен клиент и подобен жест не приемам като ответна лоялност от тяхна страна. Ако във форумите можем да се делим на клуб А и клуб Б, то в търговските отношения май господстват други правила и не е етично, за да закупя определена стока, да трябва да се регистрирам в даден клуб. Както и да е, това си е тяхно решение и аз изцяло се съобразих с него, независимо, че не го приемам за правилно. Написаното по-горе пък си е мое мнение и вие също може да го скипнете ако ви се струва куцо.
Моля ви само не започвайте пак напрежение между двата клуба - тъпо и излишно е и аз най-малкото съм искала да го предизвикам!
Стефан Генчев

vladoniki

Една информация, макар и доста късно :( ... Преди 3 седмици в България (Варна) се е появило немско списание, което е било с включена Лего колекционерска минифигурка от 1-ва серия. Човекът, който си го е купил, е взел фигурката и е затрил списанието - не знаем в кое списание е била фигурката, за съжаление!
Ако някой знае нещо ще е полезно за всички - предполагам, че ще успеем да открием залежали бройки от списанието! :)

.::Lubo::.

ето намерих списанието дно някой да го намери-
http://tyranno41.snimka.bg/other/spisanie.510659.19253294
Това е на първата страница за които не вярват

http://tyranno41.snimka.bg/other/spisanie.510659.19253296
Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

vladoniki

Едно птиченце ми подшушна, че началото на следващият месец ще има по-голяма бройка колекционерски минифигурки от 1-вата серия. :) Не е ли добра новина? :)
Дано успеем да съберем пълна колекция фигурки! Стискайте палци, както и аз правя.  ;D

C-3po

Дали има такива и в София? :)
Божидар Иванов или БДЖ

vladoniki

Списанието в София не го открих. Но вече не е и нужно - фигурките ги има в Бо Хоби. :)