• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

За състезанието

Започната от .::Lubo::., 24, Май, 2010, 09:11:03 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

C-3po

За по интересно.Те са като за нощно виждане и противогаз
Божидар Иванов или БДЖ

.::Lubo::.

ако някои иска да покажи снимки на творението си в по добро качесто има право до 20 август пускайте снимки в отделни теми като заглавието трябва да съдържа в себи си Re: Състезанието
Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

koceto_sh

успех на всички ! ;D
Константин Станиславов

ИМА ПРАВИЛА ПЪРВО ГИ ЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ ПИШЕТЕ НИКОЙ НЕ РАЗБИРА ОТ ДУМА БОЖЕ БОЖЕ  >:(
Любомир Маринов

Рождена дата 17 януари

koceto_sh

ето един мой проект дано  ви хареса, 50/50  лего /брик
нещо като спортен пикап:
екстрите са V10 двигател със задно задживане и завиващи предни колела :

Константин Станиславов

Цитат на: tyranno41 - 16, Август, 2010, 04:26:05 PM
ако някои иска да покажи снимки на творението си в по добро качесто има право до 20 август пускайте снимки в отделни теми като заглавието трябва да съдържа в себи си Re: Състезанието

та да ти гори нещо вие сега се сетихте дапускате модели а като имаше 2 месеца и кусур за пускане повече успех догодина
Любомир Маринов

Рождена дата 17 януари

Antonio

Ето ги по-добрите снимки (в града има няколко промени но акоискаш не ги брой)

Още има в албума- http://antoniotodorov.snimka.bg/hobby/lego.433214.20200945
Някои навид ли е да се видим на потъмно  ;)

Любомир Маринов

Рождена дата 17 януари

Slam

Няма такъв фарс като тва цялото състезание... с все незачетени гласове със смешна аргументация; неадекватно провеждане (организаторът да беше научил български, преди да се впуска в "организиране"...); стомесечно провеждане; предварително заключено гласуване (тирано май е в друга времева зона с няколко часа напред) и разни гласчета от незнайни юзъри, регнати преди - чудо! - два-три часа (или в най-лошия случай - дни). Фактът, че в "конкурса" участват само двама човека, надали пък има изобщо нужда да се коментира.

Напълно съзнавам, че модераторите / администраторът отново ще ме заплашат с изтриване или редактиране - или ще го направят, без изобщо да го коментират. Все пак обаче отправям приятелски съвет да си оправите форума, защото очевидно "подредената" слободия тук е пълна, а конкурсът и всичко покрай него са показателни за много неща...

П.П.: Знам, че обещах да не смущавам повече мирното ви съжителстване, но в този случай просто нямаше как да се въздържа от коментар. За в бъдеще отново ще потъна в дълбока забрава, не се безпокойте ;)

shoker

Ами честно казано няма как да не се съглася със Slam всичко е някак си хаотично. Организаторът подхожда меко казано нетолерантно към почти всички, които не спазват писмените му наредби в 5 тома дословно... Нещо цялата тази работа не отива на добре... Ако щете вярвайте: конкурса на Лебго нямаше нищо общо с тази измишльотина...

много извинявай но състезанието ми е идея от много отдавна второ участваха повече от двама участници трето написал съм че свършва в 22 и 59
и последно  да кажа че отлагането е за да влязат повече хора в него а последното отлагане беше заради лични причини
Любомир Маринов

Рождена дата 17 януари

vladoniki

Аз подкрепям Любо!

Идеята си е негова, организацията и провеждането - също. На младите хора с амбиции и желание да направят нещо хубаво и интересно, трябва да им се дава поле на изява, а не да бъдат ограничавани, в противен случай как да покажат какво могат, няма да се научат и от грешките си, които явно няма как да допуснат без "полето за изява".

Отчитам, че имаше пропуски в организацията, но в нито един момент не съм се намесвал. Смятам, че като за 1-во подобно Състезание се получи добре и ще ни научи всички нас занапред какви грешки да не допускаме!

Сега очакваме победителите на получат наградите си!  ;D

Хайде, успех и занапред!

Antonio

Цитат на: Slam - 15, Септември, 2010, 11:35:39 PM
Няма такъв фарс като тва цялото състезание... с все незачетени гласове със смешна аргументация; неадекватно провеждане (организаторът да беше научил български, преди да се впуска в "организиране"...); стомесечно провеждане; предварително заключено гласуване (тирано май е в друга времева зона с няколко часа напред) и разни гласчета от незнайни юзъри, регнати преди - чудо! - два-три часа (или в най-лошия случай - дни). Фактът, че в "конкурса" участват само двама човека, надали пък има изобщо нужда да се коментира.

Напълно съзнавам, че модераторите / администраторът отново ще ме заплашат с изтриване или редактиране - или ще го направят, без изобщо да го коментират. Все пак обаче отправям приятелски съвет да си оправите форума, защото очевидно "подредената" слободия тук е пълна, а конкурсът и всичко покрай него са показателни за много неща...

П.П.: Знам, че обещах да не смущавам повече мирното ви съжителстване, но в този случай просто нямаше как да се въздържа от коментар. За в бъдеще отново ще потъна в дълбока забрава, не се безпокойте ;)
+1

hooky

За жалост споделям мнението, че това състезание прилича повече на фарс. Владо, наистина си прав, че трябва да се дава поле за изява, но в крайна сметка не съм съгласен, че не е трябвало да се намесваш. Напротив - тук грешките са очевидни, бих казал даже фрапантни. А това с гласовете на потребители, току що регистрирани, е направо смешно. Смешен е също така правописът и стилът на писане на организатора, но понеже започва да става лично, а аз не бих желал това, ще спра дотук.
Николай Алексиев
Brickset колекция

Plamen1466

Аз също подкрепям Любо, въпреки, че наистина имаше пропуски състезанието се получи добре. Относно часа на зключването на темата - ами хора вижте какво си пише в темата за гласуването. А относно двамата участника само ще напомня, че още в началото Любо каза, че от всички участници ще се изберат двама финалисти, между които ще се избере победителя. Аз смятам, че Любо се справи много добре, защото той САМ организира всичкои отново той  САМ осигорява наградите и въпреки, че начинанието е трудно ТОЙ го завърши. Относно сравнението с конкурса в Лебго - там нещата са по-организирани и то защото действат заедно, докато тук Любо направи всичко сам, така че сами маже да разберете, че сам човек допуска грешки. И все пак това ни беше първия конкурс. Както каза Владо - ще има и още и ще се учим от грешките си.

Според мен няма какво да спорите. Приемете както искате моето мнение, но единствено не желая то да се използва за разпалване на нови спорове.
Пламен Диков