• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2018г.

Започната от mrcastle, 13, Януари, 2018, 06:28:18 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

HarryTO

vladoniki

mamun

Stormfury

vladoniki

198 лв. от Комсед. Очаквам и друг за 175 лв. от Е-диджитал-а, но нямах търпение и прилапах този междувременно. ;)

Stormfury

Цитат на: vladoniki - 01, Август, 2018, 07:45:35 PM
198 лв. от Комсед. Очаквам и друг за 175 лв. от Е-диджитал-а, но нямах търпение и прилапах този междувременно. ;)

Ясно, и аз го видях в едигитал, но се колебая все още дали да го взимам от там, ще почакам малко да видя дали ще го пуснат в емаг :)

Ludia

bee_curtain

За първи път пиша в темата, но този път е специална придобивката - 10210

HarryTO

JoaoNY

Цитат на: bee_curtain - 12, Август, 2018, 08:54:30 AM
За първи път пиша в темата, но този път е специална придобивката - 10210

И на мен това ми е една от последните придобивки!

opellego

Днес го направихме с детето. Много приятна количка. Има 2 комплекта джанти/тасове:)

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

opellego

Сега го построихме с детето и ще го сефтосаме.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

COBATA

От първи опит ...  8)
За сметка на това, СОВИТЕ ми бягат по тъча!

skapula

Вчера пристигна пратката от Lego.com. Поръчах няколко пакетчета улично осветление, храсталаци и няколко ключодържателя от Френдс серията. Но, най-вече чакахме "Не се сърди човече"-то- с фигурките от 4-те годишни времена. Преди минутка влезнах да видя, че и opellego е изпитал нашите трудности и  по единтичен начин сме решили проблема на странната рулетка.

opellego

Цитат на: skapula - 02, Октомври, 2018, 03:46:21 PM
Вчера пристигна пратката от Lego.com. Поръчах няколко пакетчета улично осветление, храсталаци и няколко ключодържателя от Френдс серията. Но, най-вече чакахме "Не се сърди човече"-то- с фигурките от 4-те годишни времена. Преди минутка влезнах да видя, че и opellego е изпитал нашите трудности и  по единтичен начин сме решили проблема на странната рулетка.

Да, предполагам че трябваше да се викне Лего дизайнера, който го е измислил да ни държи рулетката с 2 пръста :)