• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Лего Междузвездни Войни

Започната от Plamen1466, 20, Ноември, 2009, 02:49:59 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

victorcito

Пробвай в ибей - има го за 5-6 долара, което ти спестява проблеми с митница и прочее. ebay.co.uk - по-евтини пощенски :)

shoker

Ifny ако не го намериш аз съм склонен да ти дам йода за некоя друга минифигурка или пак ако немаш направо ще ти го подаря  на мен не ми харесва  ;)

ifny

благодаря ти, много щедро, но го намерихме (как може някой да не харесва Йода не знам:)

ifny

C-3po

Купувам лего на STAR WARS!Особено търся MTT! 8) 8) :)Някой да има този сет???
Божидар Иванов или БДЖ

vladoniki

Цитат на: C-3po - 17, Февруари, 2010, 12:04:30 PM
Купувам лего на STAR WARS!Особено търся MTT! 8) 8) :)Някой да има този сет???
Добре дошъл! :)
Моля те пусни обявата в раздел "Купувам".

bqlicheren

Жалко, че Императора го нямаше из сериите с минифигурките в БоХоби. Според мен всеки фен на Стар Уорс трябва да има при себе си Тъмния Лорд на Сит.
И нека силата му служи добре!
Jolly Roger Forever!

shoker

Излезнаха снимки на новата вълна от сетове която трябва да излезе през лятото!!! Просто ги вижте в Бриксет. Дори да не сте фенове на SW  сигурно пак ще ви харесат. Аз лично не съм виждал повече детайл в минифигурките. Вижте новия Гривъс, вижте и стария и тогава кажете дали лего нямат прогрес ;D. Няма да коментирам че совалката на новопровъзгласилия се за такъв император Палпатин е един от корабите способни да се мерят с Clasic Space. Единственото за което след доста усилия успях да се хвана е кораба на Боба Фет- не ме разбирайте погрешно, минифигурките са божествени, не ами и аз не знам какви и сета е много добър, но онзи от 2004 ( за тези който не знаят това е златната година на лего SW, нещо като 89 за Пиратите ) като кораб е по - добър, но и този е на ниво. Общо взето напук на цялото нещо което се говори че лего са много зле и не са това което са били , все успяват да покажат нещо ново и уникално.

vladoniki

Цитат на: shoker - 25, Февруари, 2010, 11:28:48 PM
Излезнаха снимки на новата вълна от сетове която трябва да излезе през лятото!!! Просто ги вижте в Бриксет. Дори да не сте фенове на SW  сигурно пак ще ви харесат. Аз лично не съм виждал повече детайл в минифигурките. Вижте новия Гривъс, вижте и стария и тогава кажете дали лего нямат прогрес ;D. Няма да коментирам че совалката на новопровъзгласилия се за такъв император Палпатин е един от корабите способни да се мерят с Clasic Space. Единственото за което след доста усилия успях да се хвана е кораба на Боба Фет- не ме разбирайте погрешно, минифигурките са божествени, не ами и аз не знам какви и сета е много добър, но онзи от 2004 ( за тези който не знаят това е златната година на лего SW, нещо като 89 за Пиратите ) като кораб е по - добър, но и този е на ниво. Общо взето напук на цялото нещо което се говори че лего са много зле и не са това което са били , все успяват да покажат нещо ново и уникално.
Ето и линк към сетовете Star Wars 2010: ТУК. :)

.::Lubo::.

ако някой се интересува от LEGO STAR WARS може да види моите филми ( аз ги правя сам ) благодаря че ги гледате (предварително)      http://www.youtube.com/results?search_query=tyranno41&se-arch_type=&aq=f
                                                                      това е сайта кадето да ги гледате
Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

vladoniki

Филмите са готини, браво! :)
Как ги правиш?
Ето и линк към канала ти - http://www.youtube.com/user/tyranno41#p/u :)

MONKI6

Добре де,хубаво си направил клипчета,ама за чии  х.й трябваше да напускаш 1000 коментара във БО ХОБИ
Симеон Ангелов

Plamen1466

И аз това се чудех и затова му дадох линк към нашия форум.
Пламен Диков

vladoniki

Въпросът за правене на стоп моушън филмчета е интересна и обширна тема, за това си позволих да отделя мненията и въпросите в отделна тема - Как се прави Stop-Motion анимация.

В лицето на tyranno41 си имаме добър оператор и монтажист на филми, браво! :)

Смятам, че ще е интересно и полезно. :)