• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Какво хоби освен лего имате?

Започната от C-3po, 13, Май, 2010, 11:22:31 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nimor Imphraezl

Аз, освен с Лего, се занимавам с писане на разкази ( фантастични ) на компютъра ( на английски ) и играя доста компютърни игри.
Your death shall be one more step to my victory.

Morpheus

Все се захващам със сравнително скъпи хобита. Имам не малка колекция от фотоапарати, колекционирам diecast, автомобилни модели и се занимавам с RC модели, по-късно може да пусна някоя и друга снимка.

PecataD

Освен с лего карам FINGERBOARD ( скейтче за пръсти .. много съм добър  :P ) .. Карам скейтборд (за съжаление само през лятото) .. През зимата се спускам от стръмния път към гората (цепи мрака) и легото и фингъра през лятото , и през зимата , скейта през лятото само за съжаление и през зимата с шейната . Играя и компютърни игрииии  :) :D ;D
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

yavcho28

Ехе, аз имам доста хобита - Лего, американски автомобили, кораби, коекционирам колички, занимавам се с компиутри, фен съм на камиони, самолети, макети на самолети,кораби и други.....
Явор Георгиев

mrcastle

Хм...Защо не съм писал тук?Може би, защото писах за хобитата си в нека да се запознаем. ;D Нищо още веднъж на правилното място. :) Та занимавам се с нумизматика,филателия,нотафилия макар, че напоследък доста слабо в тези сфери.Ако някой иска може да менкаме.Събирам още календарчета,ключодържатели,скъпоценни камъни,салфетки.Тук също съм малко изостанал.От време на време играя югио, но вече не ги събирам.Мое хоби също беше и писането на стихотворения, но май ще го оставям.Занимавам се със мойте си сайтове,диджействам и плувам.

Леле много бе. ;D Кой знае още какво ще измисля. :P

vladoniki

От вчера си имам нови хоби, или по-скоро правя първите стъпки в хартиения моделизъм. Тоест, опитвам се да направя макет на къща от хартия. Вчера направих един прототип, които буквално не приличаше на нищо, затова и няма да ви го показвам. Но днес направих нещо съвсем малко и като за първо творение, все пак прилича на къща - ЛИНК.

:)

minichamps

хубаво е но все пак ако е от тухлички ще е по хубаво  :P ;)

vasilam

Моето хоби е авиацията и по-точно виртуалната. Става въпрос за MS Flight Simulator. Това е сложен симулатор, не игричка. Моите наблюдения са, че с него се занимават от тинейджъри до дядовци по над 60 години.

Малко снимки за да видите за какво става въпрос:

Това е от Будапеща на един онлайн евент.

Тук съм на финала в Букурещ.

Излитам по 04 на Бургас

На перона в Бургас

l-donovan

Моето най-голямо хоби(след легото естествено) е риболова.Запалих се преди 2 години и не се спирам.През ден съм за риба и без това лятото ме съкратиха.Много играя и Heroes 3 още от 1999 година!Нашите се принудиха да ми купят компютър-то аз всичките си пари в залата ги давах.Един час-един лев.Петък и събота играех нощни мрежи заключват ни в залата и играеш до сутринта за 3лв.Много ме влекат и бмв-тата.Много обичам да шофирам!
Иван Веселинов Христов
http://brickset.com/search/?OwnedBy=l-donovan

icefire3

след легото хобито на което много се зарибих е строене на макети от Revvel :  http://www.revell.com/  и по точно самолети...WW2   също се занимавам и с авиомоделизъм..... :D има ли някой друг който да харесва тези две хобита??? :D
Златин Шишков

shmeki

слушам punk и имам хубава колекция от винили касети и сидита

IRadev

Цитат на: Nimor Imphraezl - 03, Септември, 2010, 01:23:36 PM
Аз, освен с Лего, се занимавам с писане на разкази ( фантастични ) на компютъра ( на английски ) и играя доста компютърни игри.
Хах, и аз пописвам разказчета.
За да се похваля (или на някого му е скучно, като на мен сега) ето страницата ми в Откровения: http://otkrovenia.com/main.php?action=showuser&username=Bheil&tab=2
Иначе много обичам планинте, особено Пирин и Родопите (и Рила и централен Балкан) и се катеря като коза, но тази година успях да стигна само до Скакля.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

DMitar

Тази тема е добра, не я бях видял до сега  8).

Хобитата освен Легото са много:
- Стар Уорс принципно
- музиката - най-вече Депеш Мод, сега ще има солидни ДМ концерти  ;D ......както и Куин и Дюран Дуран;
- спорта като цяло, но основно футбол и тенис на маса на последък доста  ;)
- гледам много футбол основно ВЛ и ШЛ
- филми и театър обичам доста, ако има седмици без тях, наблягам на Дискавъри каналите колокото може повече...иначе телевизия почти не гледам
- аквариуми, декоративни рибки и т.н.
- книги да чета също обичам, но не остава време
- ако не ми беше работа компютрите и програмирането щях да ги сложа като хоби  :D
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

cachist

Цитат на: l-donovan - 13, Октомври, 2011, 08:39:05 PM
Моето най-голямо хоби(след легото естествено) е риболова.Запалих се преди 2 години и не се спирам.През ден съм за риба и без това лятото ме съкратиха.Много играя и Heroes 3 още от 1999 година!Нашите се принудиха да ми купят компютър-то аз всичките си пари в залата ги давах.Един час-един лев.Петък и събота играех нощни мрежи заключват ни в залата и играеш до сутринта за 3лв.Много ме влекат и бмв-тата.Много обичам да шофирам!

''риболова'' - обичам да ям риба
''лятото ме съкратиха'' - и аз сега съм безработен
''Heroes 3" - цъкам StarCraft II Online
"бмв-тата" - имах бмв - разбих го, сега карам друго

Отркийте разликите  ;D ;D ;D

Иначе .... комара ... което ме подсеща - знам, че не му е тук мястото, но да кажа - ако има някой който обича да залага на мачове - нека пише - взех си едногодишен платен абонамент за pecheli.net преди 10-тина дена - ако иска можем да си го разделим/разтроим и т.н.. ако има още маниаци на тема футболни залози ... ((:
'93 Lego

Morpheus

Бях забравил тази тема, ето няколко снимки специално за icefire3: