• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Какво хоби освен лего имате?

Започната от C-3po, 13, Май, 2010, 11:22:31 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

C-3po

ЗДРАВЕЙТЕ!Занимавам се с лов през зимата и лятото заедно с баща ми и с пчеларство цялата година!Имам 2корпусен кошер и имам две години опит!Щом вадя мед ще известя във форума и ще продавам при желание!Медът е от рапица!Интересно ми какво хоби имате вие! :D
Божидар Иванов или БДЖ

vladoniki

И аз имам други хобита - оффроур и пешеходен туризъм. Така като гледам Легото ми се заформя като зимно хоби, когато вън е студ и не става за планина - доста зиморничев съм.  ;D

_Oceanblue_

Много хобита , но за съжаление малко свободно време  :(

4x4 Off Road Rally ( стискайте палци  , на 29.05 е поредното рали из пущинаците  )

преди 2 години на 4-то място от 35 екипажа
миналата година на 14-то място от 32 екипажа , заради повреда в двигателя

Фотография

Snorkeling

Mountain biking

Риболов

Рафтинг 8)

vladoniki

Цитат на: _Oceanblue_ - 13, Май, 2010, 01:24:41 PM
4x4 Off Road Rally ( стискайте палци  , на 29.05 е поредното рали из пущинаците  )

Оооо, интересно! Стискам палци! Каква машина караш?

_Oceanblue_

2008 - Suzuki Vitara open top 3 doors

2009 - Nissan Qashkai

2010 - Mistubishi Pajero

vladoniki

Супер! На 29-ти къде е състезанието?
Аз карам фруктиера, но само като хоби, без състезания - бивша фруктиера, вече е сериозно засегната от естествения тунинг...  ;D

Plamen1466

Освен с легото се занимавам с нумизматика, филателия, нотафилия и препариране на животни. Както и при Владо, легото остава за зимата, а останалите хобита се развиват през лятото.
Пламен Диков

shoker

Аз главно се занимавам с бокс и фитнес, а от време на време и с карти Magic. Легото се намесва когато ме хванат чешитските вълни и не искам никой около мен  ;D

legostef

Зимата-на ски, лятото-каравана на "Градина", а през другото време събирам: капачки от бира, монети (не старинни, а от други страни) и ключове.
Стефан Генчев

Antonio

Еми да ходя на море ако може да се каже  :)

NicotineLL

Ако може да се каже ходенето в университета хоби, защото го правя на седмица 1 път, тогава нека бъде такова :)

vladoniki

Цитат на: NicotineLL - 14, Май, 2010, 06:41:37 PM
Ако може да се каже ходенето в университета хоби, защото го правя на седмица 1 път, тогава нека бъде такова :)

При положение, че го правиш толкова често - приемаме го за хоби  ;D ;D ;D

_Oceanblue_

Цитат на: vladoniki - 13, Май, 2010, 01:35:26 PM
Аз карам фруктиера, но само като хоби, без състезания - бивша фруктиера, вече е сериозно засегната от естествения тунинг...  ;D

И така  , 29.05 мина и мога да се похваля с поредното добро представяне на тима ни . Въпреки че спукахме гума , завършихме на 6-то място от 40 екипажа. 8)

Колата - в последния момент трябваше да я сменим и карахме с  Nissan Terrano  ; трасето - в планината ; партито след финала  - супер ; снимки - очаквайте скоро .

vladoniki

Цитат на: _Oceanblue_ - 31, Май, 2010, 01:23:42 PM
Цитат на: vladoniki - 13, Май, 2010, 01:35:26 PM

И така  , 29.05 мина и мога да се похваля с поредното добро представяне на тима ни . Въпреки че спукахме гума , завършихме на 6-то място от 40 екипажа. 8)

Колата - в последния момент трябваше да я сменим и карахме с  Nissan Terrano  ; трасето - в планината ; партито след финала  - супер ; снимки - очаквайте скоро .

А така, добре сте си изкарали! Чакам снимки с нетърпение! :)

maniak666

Аз съм като музей за хобита : Освен лего събирам и колички, календарчета. Дрги хобита също е и моята матаретка  ;D, имям около 20 гълаба, и освен това съм голям манияк на тема WoW - World of Warcraft  ;D