• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Lego Ideas: Творческа агенция (Creative Agency Modular Building)

Започната от danny, 01, Ноември, 2017, 10:19:45 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

danny

Здравейте,

последните някъде два месеца реших да направя една модулна сграда и да я кача в Lego Ideas. С части предимно от Васко (vvass) и Владо (ender) успях да събера нужните тухлички и да я сглобя. Темата, както заглавието казва, е криейтив агенция, която се занимава с най-различни услуги като уеб дизайн, оптимизация, както и създаване на всякакви творчески решения за бизнеса. Сградата е на 3 етажа, като реално 3ия етаж е покривът. На едната страна от сградата има и малко магазинче за кафе и черешов пай. Името на агенцията е The Master Builders.

Самата агенция е разположена на 3 етажа - на първия има рецепция, диванче с масичка, вендинг машина, кафе машина, диспенсър за вода и принтер, няколко шкафа за офис консимативи. Тоалетната също се намира на първия етаж, както и сървъра, който е под стълбите. И двата сървъра могат да се вадят и подменят, ако нещо спре да работи :)

На втория етаж се намира кабинета на шефа (в този случай шефа е жена) с малко диванче, лампа и няколко награди, които фирмата е получавала през годините, основната част където работят останалите служители - 4 бюра и място за дизайн на творческите проекти. Конферентна зала с маса и табло, на което се презентират идеите. Има и тераса по цялата дължина на етажа.

На последния 3ти етаж е мястото за почивка и забавление - има кухня, няколко стола със стъклена маса, камина с две диванчета, както и джакузи (...макузи).

Без повече да ви говоря глупости ви представям проекта, като ще се радвам да го подкрепите. Можете да разгледате всички снимки тук.

Shifta

Много добра работа,поздравления! отлична комбианция на цветовете във вътрепния интериор и много готини идеи,дано бъде харесана не само от съфорумци,но и от други които я видят във "Лего идеи"  пожелавам ти успех с тези профисионални снимки и представяне,още веднъж много е готин и вътрешно и външно като идея и реализация  8)

vladoniki

Еха, страхотна модулна сграда! Поздравления! Ударих един съпорт.
Когато сглобя нещо и му дойде време за снимки, ще донеса модела при теб за професионални снимки.  ;)

JoaoNY

Много добър проект!!!! Ударих един съпорт, разбира се! Успех!

Stormfury

mamun

И къщата и особено снимките са страхотни !
Стикерите също ! Подкрепих !

danny

Много ви благодаря на всички!

Снимките са правени с обикновен телефон (жиесем) и малко изсветлени след това, но станаха добре :)

vvass

Дани, РЕСПЕКТ!!!

По добър проект аз не съм виждал.

Цветово кърти зъби... ;)

Дизайнер си бате отвсякъде та дрънкаш..... :) :) :)

danny

Цитат на: vvass - 02, Ноември, 2017, 09:47:30 AM
Дани, РЕСПЕКТ!!!

По добър проект аз не съм виждал.

Цветово кърти зъби... ;)

Дизайнерче си бате отвсякъде..... :) :) :)

Еее Васе, много благодаря! Трябва само да се науча да ползвам LDD, че иначе ще фалирам :D

SGB

Изглежда страхотно. Използваните техники и елементи на места найстина са "master build". Един глас и от мен  ;)
Благой Миланов
My Sets - http://brickset.com/search/?ownedBy=SGB

danny

Цитат на: SGB - 02, Ноември, 2017, 09:53:13 AM
Изглежда страхотно. Използваните техники и елементи на места найстина са "master build". Един глас и от мен  ;)

Благодаря :)

Alkoholiker

Страхотна идея и реализация! Гласувах за проекта ти. :)

danny

Цитат на: Alkoholiker - 02, Ноември, 2017, 01:10:39 PM
Страхотна идея и реализация! Гласувах за проекта ти. :)

Благодаря ти :)

Technic_fen

Страхотен проект!

Специално се регистрирах, за да те подкрепя  ;)

Успех!

danny

Цитат на: Technic_fen - 02, Ноември, 2017, 07:58:55 PM
Страхотен проект!

Специално се регистрирах, за да те подкрепя  ;)

Успех!

Много благодаря! Оценявам го :)