• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нови сетове за 2018г.

Започната от vladoniki, 16, Октомври, 2017, 09:28:43 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lego_valka

Ехеее, ако са три серии, това означава, че пак са измислили фигурки от типа Хари Потър балерина, русалка и т.н. Дано да няма такива простотии. :)

Боби

Появиха се снимки на 2-3 нови сета от Star Wars, няма такава простотия... :o :o :o

opellego

Днес видях рекламка някъде на моторизираното батман бъги. 01.08.2018 се чака.

Stormfury

Цитат на: opellego - 22, Юни, 2018, 09:12:59 PM
Днес видях рекламка някъде на моторизираното батман бъги. 01.08.2018 се чака.

Батмобила го разкриха преди повече от месец официално, а иначе имаше изтекли снимки още преди 3 месеца някъде :)

https://www.youtube.com/watch?v=yjeugloGCLA

Lego_valka

Само на мен ли този Батмобил ми изглежда супер смешно. Прилича на едно детско филмче с джипове, което сина ми гледа. Да си бяха направили радиоуправляема джипка, а не отново да правят глупости с образа на Батман, в случая с Батмобила. Добре, че фигурката поне е яка.

todordenov

Здрасти пичове! Харесал съм LEGO® Juniors 10758 - Бягство на тиранозавър. Пише, че е по лесно за сглобяване, което ме радва защото малката ми е на 5, a другите са и все още трудни. Каква е разликата? Някой ако знае да сподели.

Благодаря  :)

IRadev

Принципно Juniors серията има по-големи парчета пластмаса. С по-малък брой части се прави нещо от приличен размер. Точно затози сет има видео:

https://www.youtube.com/watch?v=cEQyL4N_pJU
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

ender

Juniors нямат стикери, и (без да съм 100% убеден) почти нямат SNOT (studs not on top), което за мъниците е идеален преход от Duplo към System...

todordenov

Колеги благодарско за ревюто и детайлните обяснения!

В този сет ми харесва най много REX-а, а иначе ми харесва и сета с лабораторията 75932. Ще взема един от двата.

Lego_valka

Най-сетне един робот, който да ми допадне. Малко ми се струва, че са опитали да имитират Хълкбъстера на Марвел, но изглежда супер як и с доста добро снаряжение. Не е нужно да споменавам, че и фигурките са мега яки.  :D :D

https://brickset.com/article/36923/76117-batman-mech-vs-poison-ivy-mech-unveiled!

IRadev

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Lego_valka

Ехаааа, супер са. Радвам се, че няма Дъмбълдор русалка или Снейп балерина.  :D :D
Дано да няма и някакви ексклузив фигурки като полицая от предната серия.

JoaoNY

Цитат на: Lego_valka - 27, Юни, 2018, 06:08:08 PM
Ехаааа, супер са. Радвам се, че няма Дъмбълдор русалка или Снейп балерина.  :D :D
Дано да няма и някакви ексклузив фигурки като полицая от предната серия.

То па тоя полицай ба го и у ексклузива, след като на мен ми се падна три пъти под ред!!!!

todordenov

Яко! От кога се очаква да ги пуснат?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ender

само аз ли искам три кутии, или има и други болни?
Апрото, с 22 в серия, всяка кутия ще има най-много две пълни серии. И като казвам най-много две, оттам е малка крачката до полицая, а именно една в кутия...