• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нови сетове за 2018г.

Започната от vladoniki, 16, Октомври, 2017, 09:28:43 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Shifta

И моето мнение е за много слаба серия,никой характер не ми допада,дори и мъничко.....а за спирането на така печеливш бран не вярвам,феновете чакат(ме) всяка серия с интерес.

Lego_valka

На мен ми харесват само пича с драконовия костюм, клоуна(който е доста изпипан от към детайли) жената с котешки костюм(торсото и краката ми напомнят на една супер героиня от Спайдърмен). Останалата част от серията е супер тъпа. Можеха да изберат далеч по-готини костюми за фигурките и какъв е този пич, който изскача от тортата. Нали уж голи жени изскачат от тортите принципно. :D :D
С такива тъпи серии фигурки напоследък е нормално да се появят и слухове за спиране. Аз лично се надявам преди да спрат с фигурките да пуснат втора серия на Дисни. :)

opellego

Аз пък друго да ви питам, 15 и 16-та серия масово се продаваха по 6/7лв в големите магазини тук. По намаленията излзиаха под 5лв.
Батман и 17-та серия се продават по 8/9лв. Питам тези които пазаруват в чужбина, цената се вдигна в световен мащаб с 1 или 2 евро или тук ни цакат пак?

Lego_valka

Вдигна им се цената навсякъде. Според мен и цените на фигурките като цяло, а и в бриклинк скочи значително. Говоря не само за колекционерските фигурки. Аз примерно сам си набелязал три фигурки, две от Батман филма - Двуликия, Отровната Айви и новия Железен човек, които държат супер високи цени. Магазините в България явно бяха взели доста бройки от 15 и 16-та серия и затова ги намалиха после. Нинджаго серията изчезна доста бързо, явно покрай филма и на децата им е била по-интересна.

Stormfury

Цитат на: opellego - 26, Януари, 2018, 04:27:33 PM
Аз пък друго да ви питам, 15 и 16-та серия масово се продаваха по 6/7лв в големите магазини тук. По намаленията излзиаха под 5лв.
Батман и 17-та серия се продават по 8/9лв. Питам тези които пазаруват в чужбина, цената се вдигна в световен мащаб с 1 или 2 евро или тук ни цакат пак?

Лего вдигнаха цената на 4евро миналият Януари (тогава излезна първа серия на TLBM фигурките и те бяха с новите цени), ако не се лъжа. До преди това бяха по 3евро :)

https://shop.lego.com/en-DE/Minifigures

IRadev

Чета в Бриксет, че хората много се радват на 18-та серия CMF, което ме кара да изпадам в ужас и потрес, защото това може да доведе до още подобни костюмчета. Разбирам, че Лего са се спряли на една обща тема, което само по себе си не е лошо, но освен в някакъв City увеселителен парк не виждам приложение за тези фигурки.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

danny

Цитат на: IRadev - 26, Януари, 2018, 06:21:24 PM
Чета в Бриксет, че хората много се радват на 18-та серия CMF, което ме кара да изпадам в ужас и потрес, защото това може да доведе до още подобни костюмчета. Разбирам, че Лего са се спряли на една обща тема, което само по себе си не е лошо, но освен в някакъв City увеселителен парк не виждам приложение за тези фигурки.

Аз също не съм впечатлен особено от новата серия, по-скоро ми допадат някои от аксесоарите, отколкото самите фигурки.

iago

http://jaysbrickblog.com/2018/01/28/lego-speed-champions-2018-sets-unveiled-due-march-2018/

Нямам търпение още откакто чух слуховете, че ще има 6 нови Спийд Чемпиънс сета. А то какво се оказа.. 6 сета с 9 автомобила.  :D

Stormfury

IRadev

Цитат на: Stormfury - 30, Януари, 2018, 03:59:18 PM
За Техник маниаците :)

Има още

42083 Bugatti Chiron - This set contains 3599 pieces and will be released on the 1st of August and will cost €369.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vladoniki

mnachevg

Май са го изтрили вече горния клип.

Technic_fen

Сетове от серията "Building Bigger Thinking" изглеждат много добре.

С дъщеричката ми основно сглобяваме наши творения, а моделите от тази серия изглеждат изключително подходящи за тази цел  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=BUye0VHom5o

JoaoNY

Lego_valka

Какви са тези "лиготии"? Аз не знам как може да ги определят като минифигурки. Изглеждат като Mixels и Brickheadz. Ако наистина са на мястото на по-следващата серия Колекционерски фигурки, ще си вземем почивка от фигурките. :D :D