• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Стикита "Пресни плодове и зеленчуци!" от Лидъл (Lidl)

Започната от vladoniki, 07, Август, 2017, 05:13:01 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Актуален списък на това, което търся и това, което давам - ВРЪЗКА.

Кое стики какво е - Lidl.

От днес започва новото събиране на стикита от Лидъл. Повече информация: https://www.lidl.bg/bg/Stikeez.htm

Има ли мераклии да ги събират? Ние вече започнахме с 2 стика (още не сме отворили пликчетата).

С напредване на колекцията, ще публикувам списък търся-разменям, надявам се и този път да успеем да съберем всичките.

Случайно, ако някой пазарува в Лидъл, а няма да събира стикитата, моля да запази някое за нашия отбор. ;)

mamun

kikoleppard

Тъкмо се чудих дали да не пусна тема като знам какви сте маниаци на фигурките.  :D :D :D

Ние днес се разписахме с грозде и тиква. :)

Иначе моите ме обработваха от няколко дена и даже ми съставиха списък за пазаруване.

Страшна работа са!

danny

И аз да се включа с първите 3:

Също ще качвам каквото ни се повтаря :)

Оказа се, че имаме няколко от предишни серии, ако някой си ги хареса да казва - това са те:

vladoniki

Актуален списък на това, което търся и това, което давам - ВРЪЗКА.

Кое стики какво е - Lidl.

kikoleppard

Имаме много повтарящи. Дал съм задача на дъщерята утре да ми направи списък и ще го публикувам. Дано да ти бъде полезен!?

mamun

Цитат на: kikoleppard - 21, Август, 2017, 12:03:48 AM
Имаме много повтарящи. Дал съм задача на дъщерята утре да ми направи списък и ще го публикувам. Дано да ти бъде полезен!?

A ще идваш ли скоро към София :) ?

kikoleppard

Цитат на: mamun - 21, Август, 2017, 09:32:52 AM
A ще идваш ли скоро към София :) ?
:D :D :D

Днес бях при вас. В сряда ще идвам пак и в петък и може би другата седмица понеделник или вторник.

Васко, теб поне знам къде да те намеря. Владо, пък не ми е ясно. Аз през деня съм в ЖК Малинова долина.

Само че, днес вечерта като поисках отчета с наличностите ситуациата се оказа следната:

Племенниците - германчета са ни на гости и повтаряемите са им предоставени, че и те се зарибиха.

За момента имам повтарящи само Айсберг и Череши. До края на седмицата със сигурност ще ни изкочат още няколко.

Липсват ми както следва:

- Ананас;
- Патладжан;
- Банан;
- Лимон;
- Манго;
- Диня;
- Чушка;
- Праз лук;
- Портокал;
- Домат;
- Лук

vladoniki

Цитат на: kikoleppard - 21, Август, 2017, 11:56:00 PM
:D :D :D

Днес бях при вас. В сряда ще идвам пак и в петък и може би другата седмица понеделник или вторник.

Васко, теб поне знам къде да те намеря. Владо, пък не ми е ясно. Аз през деня съм в ЖК Малинова долина.

Само че, днес вечерта като поисках отчета с наличностите ситуациата се оказа следната:

Племенниците - германчета са ни на гости и повтаряемите са им предоставени, че и те се зарибиха.

За момента имам повтарящи само Айсберг и Череши. До края на седмицата със сигурност ще ни изкочат още няколко.

Липсват ми както следва:

- Ананас;
- Патладжан;
- Банан;
- Лимон;
- Манго;
- Диня;
- Чушка;
- Праз лук;
- Портокал;
- Домат;
- Лук

Моля те, запази ми Айсберг и Череши. Аз ще ти дам Патладжан и Портокал.

Метни на лични съобщение как,кога и къде точно ще е удобно да дойда до Малинова долина.

Благодаря!

danny

Здравейте, имам един P.A. (Ананас), който ни се повтаря.

kikoleppard

Цитат на: vladoniki - 22, Август, 2017, 07:17:37 AM
Моля те, запази ми Айсберг и Череши. Аз ще ти дам Патладжан и Портокал.

Метни на лични съобщение как,кога и къде точно ще е удобно да дойда до Малинова долина.

Благодаря!

Ок, първи се обади, за теб са!

Съветът ми е изчакай да не е утре, ами в петък или понеделник или вторник другата седмица. Причината е, че  може и някое друго да ми изкочи.

Поздрави!

mamun

Цитат на: kikoleppard - 22, Август, 2017, 10:52:35 AM
Ок, първи се обади, за теб са!

Съветът ми е изчакай да не е утре, ами в петък или понеделник или вторник другата седмица. Причината е, че  може и някое друго да ми изкочи.

Поздрави!

Другото е за мен ;)

cardif

Имам доста повтарящи утре ще ви напиша кои са трябва да ги изровя че щерка ми ги пръска навсякъде

kikoleppard

Цитат на: mamun - 22, Август, 2017, 07:44:32 PM
Другото е за мен ;)

Аз пазарувам основно от Lidi, така че ще се съберат повече и ще намажеш.  8) 8) 8)

kikoleppard

- Ябълка, Круша и Череши са новите повтарящи, на който му трябват да пише.

Липсват ми както следва:

- Ананас;
- Патладжан; (запазен от Владо за Айсберг)
- Лимон;
- Манго;
- Диня;
- Чушка;
- Праз лук;
- Портокал; (запазен от Владо за Череши)
- Домат;
- Лук