• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

WIP: Кой какво сглобява?

Започната от vladoniki, 10, Февруари, 2017, 07:42:57 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

uscheto

Цитат на: vladoniki - 14, Януари, 2023, 03:32:26 PM
Под купето ще има 2x Powered Up L-мотора - един за задвижване, а вторият за завиване....

Здравей Владо,

как ще е точно механизма за завиване, че отдавна се чудя мойте два такива мотора какво да ги правя

поздрави

vladoniki

Цитат на: uscheto - 17, Януари, 2023, 07:43:44 PM
Здравей Владо,

как ще е точно механизма за завиване, че отдавна се чудя мойте два такива мотора какво да ги правя

поздрави

Завиването е на 99%, както е при 42109. Ще има и подробно видео, когато успея да снимам.

Stormfury

Ето нещо и от мен :)

vasilam

В последните месеци реших да се сдобия и с Лего влак. В крайна сметка реших да е мое творение. Тъй като съм фен на класическия град, реших и влака да изглежда като Лего влаковете от онова време. Поради това всичко изглежда ръбато.

Локомотив

товарен вагон

пътнически вагон

и даже спирка

.......и кратко видео.

https://youtu.be/RabkPboJtCU

mamun

Супер си се справил с влака !

vladoniki

Днес Дидо (Stormfury) ме запали да построя отново Mini RC European Semi Tractor + Box Trailer for Mini RC European Style Semi Tractor.
Още малко части и ще го довърша... :)

Stormfury

Това беше доста бързо :) И чак сега обърнах внимание, че е RC  :o

vladoniki

Цитат на: Stormfury - 17, Октомври, 2023, 12:25:12 PM
И чак сега обърнах внимание, че е RC  :o

Това му е готиното - мини, мини, ама моторите са вътре. Идеално е за обиколки по бюрото или на друго тясно място.  :)

Ще се опитам да програмирам хъба да работи с влаковото дистанционно - напред 100% мощност, а назад - по-ниска за лесно маневриране.

Stormfury

Ето нещо и от мен :)

vasilam

Днес използвах намалението докато синковеца е на урок и реших да видя квартала на живо, че всичко стои прибрано и в този вид го виждах само в главата си. Идеята съм я взаимствал, но я направих с моите неща. Само къщи.

13

11

10

5

1

7

vladoniki

Alkoholiker

Много добра идея е това кръгово и изпълнение е супер.

mamun

bee_curtain

Много яко класическо лего. Чак мозъкът ми се чуди дали това не е по-красиво от огромните детайлни модулни сгради...

LUIDGY

Градчето е станало топа-много ми допада :)