• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Разменям Колекционерски минифигурки

Започната от Lego_valka, 24, Ноември, 2016, 02:29:01 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lego_valka

Здравейте, разменям минифигурките от снимката. При интерес може и продажба, тогава ще казвам конкретно цена. :)

Alkoholiker

Цитат на: Lego_valka - 24, Ноември, 2016, 02:29:01 PM
Здравейте, разменям минифигурките от снимката. При интерес може и продажба, тогава ще казвам конкретно цена. :)

Имаш ЛС.

kirtcho

Lego_valka

Златният войн и Акулата са разменени. Засега Ледената кралица и Пингвинчето са запазени, макар че колегата нещо не отговаря. Останалите са налични. :D

Lego_valka

Всичко на снимката долу е налично

Lego_valka

Бейзболистът и Майката с детето са продадени. Останалите фигурки от последната снимка са налични. :)

Lego_valka

Останаха за размяна или продажба само тези фигурки от снимката

Lego_valka

Само тези фигурки останаха за размяна или продажба.

Lego_valka

Здравейте, малко ъпдейт на фигурките за размяна или продажба. Повечето са на цена от 6лв., но не всички. Затова най-добре питайте на лично, ако нещо ви интересува. От София съм. .

traycho chilev

Цена за Валдемор Русалката и момичето със синя бутилка в ръка  :-[ моля

Lego_valka

Момичето със синята бутилка е Алиса от Дисни серията и тя е 7лв., но е запазена вече. Волдеморт е 6лв., Русалката е по-скъпа - 12лв.

opellego

Моите са тук. Мерси

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Carollina

Привет
Замяна за някоя от наличните ти за

Lego_valka

Разменям или продавам следните фигурки. От София съм. За цени на отделните фигурки пишете на лично, но като цяло повечето фигурки са по 7лв. За размяна също предлагайте, разменям и за новата серия с рисуваните герои. Първата снимка най-отпред са фигурки от 20 и 21 серия.

JoaoNY

Цитат на: Lego_valka - 18, Май, 2021, 10:38:49 PM
Разменям или продавам следните фигурки. От София съм. За цени на отделните фигурки пишете на лично, но като цяло повечето фигурки са по 7лв. За размяна също предлагайте, разменям и за новата серия с рисуваните герои. Първата снимка най-отпред са фигурки от 20 и 21 серия.

Искам да купя момичето с делфина и момчето заек!