• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: Моята скромна армия

Започната от pes, 16, Април, 2010, 04:58:36 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pes

И хлапето, с 28 годишно лего в ръце

Снимките са кофти, и тази със замъците е от преди 4г. сега вече ги няма защото се местя и ми предстои продължително преподреждане и сортиране, което започва така :

MONKI6

Страхотна е!Много е разнообразна,кефи ме ;).А какво е това между замаците на 4-тата снимка? ::)
Симеон Ангелов

pes

това са планински кристали казват им друзи, тежат по 10-на кила, ама са много яки за декорация

Nathrezim

Признавам те имаш числено преимущество над моята армия :)

vladoniki

Голяма армия! Бебока на колко е?  ;D

pes

Цитат на: vladoniki - 16, Април, 2010, 10:09:40 PM

на снимкатае на около 8 месеца. Сега на 1.5г.

vladoniki

Цитат на: pes - 17, Април, 2010, 09:25:57 AM
Цитат на: vladoniki - 16, Април, 2010, 10:09:40 PM

на снимкатае на около 8 месеца. Сега на 1.5г.

Да ви е жив и здрав! Ние сме на 9 месеца. :)

pes

май ще трябва да направим baby lego club. Само незнам как ще си опазим колекциите от малките терминатори :)) дано ги зарибим и хлапетата, с една покупка двойна доза кеф. Напомня ми малко на това как дядо ми навремето си купуваше влакчета и не даваше на никой да припари до тях. Май и ние ще сме такива.

П.П По дъртите във форума сигурно си спомнят и други маняшки играчки от доброто старо време като matchbox и др. Владо, защо не отворим и една тема за тях ?

vladoniki

Цитат на: pes - 27, Април, 2010, 12:51:24 AM
май ще трябва да направим baby lego club. Само незнам как ще си опазим колекциите от малките терминатори :)) дано ги зарибим и хлапетата, с една покупка двойна доза кеф. Напомня ми малко на това как дядо ми навремето си купуваше влакчета и не даваше на никой да припари до тях. Май и ние ще сме такива.

П.П По дъртите във форума сигурно си спомнят и други маняшки играчки от доброто старо време като matchbox и др. Владо, защо не отворим и една тема за тях ?

И аз съм като дядо ти - не обичам някой да пипа Легото ми.  ;D А за мачбокса - нека има такава тема, дори вече има: Matchbox, Hot Wheels etc., но сякаш няма много фенове на марката. Действай смело!  ;D

Винаги съм бил фен на RC моделите, но така и не съм се захващал сериозно. Имам едно RC Хели - теставах полет, но се оказах много лош пилот - седи си в кашона от няколко години...  ;D

mrcastle

Страхотна армия.Много ми харесва сайта.С някои се познаваме така да се каже от лебго.

Nimor Imphraezl

Your death shall be one more step to my victory.

C-3po

Хубавичка е .И не е никак скромна  ;)
Божидар Иванов или БДЖ

Nimor Imphraezl

Your death shall be one more step to my victory.