• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Lego Ideas: Modular History Museum

Започната от mrcastle, 02, Август, 2016, 03:32:25 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mrcastle

Не намерих по подходящо място да пусна тема. Преди време направих мок на модулен исторически музей не си спомням дали съм го публикувал тук. Реших да споделя идеята си в lego ideas като се надявам, че може да им хареса и да пуснат такъв сет. За който не е запознат трябват ми 10 000 съпорта, след което вече те ще преценят дали е подходяща идеята. Мисля, че има какво да се допълни в нея надявам се те да я оправят. Пиша тук за да ме подкрепите да достигна броя ето линк към проекта https://ideas.lego.com/projects/149507 Иска регистрация и отговор на няколко въпроса като каква цена бихте сложили на сета и за каква възраст е подходящ. Ще се радвам да чуя и мнение за сградата. :)

Alkoholiker

Много ми харесва идеята ти - подкрепих я с голямо удоволствие. :)

От скоро и аз се регистрирах в Lego Ideas и се надявам скоро да дойде време и аз да предложа нещо. :)

Успех в събирането на подкрепа

mrcastle

Благодаря за подкрепата! :P

Боби

На мен лично много ми сивее. Добра е идеята, но има още за пипане. Примерно да се направи с релеф фасадата и тн

JoaoNY

Цитат на: Боби - 03, Август, 2016, 07:14:43 PM
На мен лично много ми сивее. Добра е идеята, но има още за пипане. Примерно да се направи с релеф фасадата и тн

Съгласен съм с Боби, не е лоша сградата, но някак си и липсва вица. Сивее, а според мен има мегдан за много яко развитие на идеята.

mrcastle

Строил съм я преди време прецених, че сивото е добре :) Не можах да измисля никакви други детайли, които да седят добре, а и е правена първо на ръка частите ме притискат. ;D

mrcastle

От Lego Ideas промениха правилата за съпортване на проектите и сега ми остават само 15 дена да събера 100 съпорта (остават ми 40) иначе ще отпадне. Ако някой още не ме е подкрепил и има желание линка е горе.:)

legoman5

mrcastle

Благодаря отново на всички, които помогнаха успях да събера 100-те та дори и малко отгоре и взех още 1 година време. Сега напред към 1000. :P