• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

ТЪРГ: 8110 Mercedes-Benz Unimog U 400

Започната от vladoniki, 26, Юли, 2016, 08:57:48 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

8110 Mercedes-Benz Unimog U 400
Състояние:
- Части: отлично състояние, без липсващи части
- Инструкция: Да, всичките книжки са в отлично състояние
- Стикери: Да, чисто нови, незалепвани
- Кутия: Не, сетът е без кутия
- Сетът е разглобен и частите са сортирани в торбички с цип

Правила на търга:
1. Начална цена: 295 лв.
2. За да има победител в търга, трябва да има поне 2-ма потребители, които наддават. Не се ли появят минимум двама наддаващи за сета, търгът приключва без победител.
3. Наддаването е явно, единствено тук в темата.
4. Стъпката, с която наддавате трябва да е кратна на 5 лв. над последното най-високо предложение (295 лв., 300 лв., ..., 310 лв...).
5. Търгът ще е отворен за наддаване в продължение на 10 календарни дни (240 астрономически часа). За ориентир на изминалото време ще използвам датата и часът, които се виждат на мненията във форума (часовника на сървъра).
6. Краят на търга е на 05.08.2016г. в 08:58 ч.
7. Намира се в София.
8. Снимки:

Успех на всички! :)

Stormfury

toddybear

vladoniki

Да, изобилието от части е голямо:

Залози: само в тази тема.

:)

vasilam

vladoniki

На снимките си личат хъбовете, които изглеждат разглобени. Знаем, че веднъж сглобените, те не се разделя, освен ако не бъдат счупени. Чисто нови се, никога не са били сглобявани. Сигурно забелязвате и други чисто нови части в стоковата им запечатана опаковка.

;)

3dwarman

vladoniki

3dwarman

Ураааа :). Владо ще ти се обадя след малко да се разберем.

vasilam

Хора вие май не сте спали, а сте дебнали минутата. Честито на спечелилия търга! Все още съм на мнение, че това е най-добрия Техник модел.

Stormfury

Цитат на: vasilam - 05, Август, 2016, 04:30:57 PM
Хора вие май не сте спали, а сте дебнали минутата. Честито на спечелилия търга! Все още съм на мнение, че това е най-добрия Техник модел.

За това ли ти трябва 2-ри  ;)

vasilam

Цитат на: Stormfury - 05, Август, 2016, 07:32:23 PM
За това ли ти трябва 2-ри  ;)

Малка причина ли е? Тази година освен недостижимото за мен Порше, останалите модели не ми допадат. Мерца си Мерц, 2000+ части, страхотен донор. Тук цената си беше чиста далавера. В OLX един го продава за 740 лв. Как е ,а? Ако не вярваш гледай http://olx.bg/ad/novo-lego-tehnik-8110-kamion-mercedes-lego-technic-unimog-u400-ID4OGcu.html#69728eb2d2  ;)

Stormfury

Цитат на: vasilam - 05, Август, 2016, 08:23:42 PM
Малка причина ли е? Тази година освен недостижимото за мен Порше, останалите модели не ми допадат. Мерца си Мерц, 2000+ части, страхотен донор. Тук цената си беше чиста далавера. В OLX един го продава за 740 лв. Как е ,а? Ако не вярваш гледай http://olx.bg/ad/novo-lego-tehnik-8110-kamion-mercedes-lego-technic-unimog-u400-ID4OGcu.html#69728eb2d2  ;)

Знам я тази обява ;) От доста време я има, а и още дълго ще се задържи ;)